perjantai 26. elokuuta 2011

Loppuviikon fiiliksiä

Tänään heti aamusta kävin valmentajan kanssa tekemässä etujalkajumpan täällä Kouvolassa. Oikein hyvän treenin saikin tehtyä, toistot tehtiiin edelleen räjähtävämmin, lyhyillä palautuksilla. Loppuun vielä vähän pohkeita ja vatsaa. Jalat ovat olleet todella tukkoiset ja väsyneet viime aikoina, lyhyt, napakka treeni meni kuitenkin sopivasti perille ja tuntui pikemminkin palauttelevan kinttuja...Edelleen on vaikea tottua siihen, että oma kunto ei etene tasaisesti, vaan välillä on viikkoja, jolloin kaikesta tekemisestä huolimatta homma pysähtyy ja välillä tapahtuu todella selviä harppauksia eteenpäin. Kuten olen aiemminkin todennut, itselläni stressi näkyy heti kropassa, ja niin jälleen tällä viikolla. Jatkuva kiire ja itselle asettamat paineet saivat pinnan todella kireälle ja keho muuttui todella nesteiseksi. Paino nousi jonkun verran ja peilikuva suoraan sanoen v..utti, mikä ei ainakaan stressiä helpottanut...Onneksi mieliala on viikon edetessä noussut selvästi, kiitos jälleen korvaamattomille tukijoukoille ja kaikki tekeminen tuntuu taas motivoivalta, nesteisyys alkaa helpottaa jne. jäljellä on enää niin vähän dieettipäiviä, että loppuajan aionkin pyrkiä rauhoittamaan paremmin. Tämä on prosessi, josta haluaa myös ehtiä nauttimaan, dieetissä on paljon hyviä puolia, monia kasvamisen ja itsensä ylittämisen käännekohtia, jäljellä olevat päivät haluaisin ottaa rauhassa tunnustellen ja itse olennaiseen keskittyen, ilman jatkuvaa säätämistä ja sähellystä...

Viikon motivaatiohuippu oli tapaaminen Tolosen Lauran kanssa Lahdessa kuntokeskus K&M:llä. Treenattiin yhdessä kädet, jonka jälkeen näytin asentoja ja kävelyä sekä fysiikan tämän hetkistä kuosia Lauralle ja Koutajoen Samulille. Tapaaminen antoi taas paljon ajattelemisen aihetta, työkaluja niin itse esiintymiseen, kuin siihen miten löytäisin varmuutta tekemiseeni. Laura valoisalla ja valloittavalla olemuksellaan on ihan uskomaton positiivisuuspatteri :) Viikonloppuna luvassa jälleen paljon mukavaa ohjelmaa, tapaamisia ystävien kanssa sekä treenejä loistoseurassa :) Nuo treenit teen vielä suhteellisen kovaa, seuraava viikko onkin selvästi pidempää sarjaa, treenitempon ollessa napakka ja viimeinen viikko ennen kilpailuja puolestaan kevyempää jumppailua.

Asentoja ja kävelyä on treenattava edelleen ahkerasti, venyttelyyn ja lihashuoltoon panostan muutenkin ajan kanssa vielä nykyistä enemmän ja pyrin olemaan armollisempi itselleni ja RENTOUTUMAAN silloin kun se mahdollista :)

Meidän perheessämme koirani Viivi osaa sen taidon hyvin...tänäänkin olin jo herännyt, käynyt suihkussa, syönyt aamupalan ja koira piti mennä herättämään sängystä kun se on "vähän" aamu-uninen...ja terrierit ovat muka aktiivisia koiria ;)


1 kommentti:

  1. Sinä olet kyllä blogisi perusteella kaikin puolin niin tyylikäs ja fiksu leidi, on ilo lukea näitä juttuja :). Hirmutsempit vakkarilukijalta!

    VastaaPoista