sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kimppatreenejä ja heppatyttöilyä :)Viikonlopun treenit sujuivat ihan hyvin - ei lääppijöitä siis ;)
Lauantaina kävin tekemässä olkapääjumpan, treeni meni suurinpiirtein näin:

Face pull

40kg x 12,12
70kg x 12
75kg x 10,
75kg x 10 -> 50kg x 8
75kg x 10 -> 50kg x 8

Vipunosto sivulle taljassa alhaalta

25kg x 12,12,10
20kg x 10 ->15kg x 7
20kg x 10 ->15kg x 7

Vipunosto sivulle kp tuettuna 1:llä kädellä

12kg x 15
14kg x 12,12,10

Vipunosto eteen kiekolla

10kg x 10
15kg x 12
20kg x 12,12,11

Ristikkäistalja

15kg x 15
20kg x 12
25kg x 10,10

Tänään vuorossa oli käsitreeni. Seuraksi sain Karoliinan, joka on lähdössä mahdollisesti kilpailemaan bodyfitneksessä muutaman vuoden kuluttua. Karoliinan valmentajana tällä hetkellä Kaurasen Salla. Aina yhtä mukava pistää vahinko kiertämään eli taas sai toimia piiskurina toiselle, ilmeisesti treeni meni ihan hyvin perille. :) Viime aikoina on ollut onni tutustua useampaan kilpailevaan tai kilpailemista harkitsevaan tyttöön. Se on mukava että tarvittaessa löytyy "vertaistukiryhmä" kaikkia kilpailemiseen ja treenaamiseen liittyviä asioita pohdittaessa.

Tämän päivän jumpasta en ottanut tarkemmin painoja/toistoja ylös. Peruspuuhastelua, parissa sarjassa pudotuksia, ihan hyvä tuntuma. Vähän joutuu varomaan vasenta hauista, joka kipuilee taas jonkin verran.

Suoraan käsitreenistä riensinkin seuraavan liikuntasuorituksen pariin. Kävin ratsastamassa ystävän hevosta. Loppuilta onkin mennyt hyvän elokuvan ja hyvän ruoan parissa rentoutuessa. Kuten tästä voi päätellä, olen ketoosikokeilun jälkeen siirtymässä jo normaali ruokavalioon.Ketoosi, ja ACKD-diettivalmisteet olivat lyhytaikaisena kokeiluna ihan toimiva ja kivuton tapa siistiä kuntoa. Minähän olen ihan armoton sokerihiiri, mutta ei tullut mitään mielihaluja sortua, kun oli näin selkeä kuvio menossa. Yllättävää kyllä, "dieetin" aikana ei ollut nälkä eikä tullut päänsärkyä, pahoinvointia tms. Pää kävi kyllä välillä normaaliakin hitaammalla, treeniteho pitkäkestoisemmissa suorituksissa laski hieman, mutta kun piti treenit tarpeeksi lyhyinä, sarjat suorina paikkaharjoituksina (toistot 8-10) voimatasot olivat jopa normaalia paremmat. Paino putosi aika hurjaa vauhtia, ensimmäisenä päivänä lähes 2kg, sitten tahti tasoittui. Näin lyhyessä ajassa kroppa ei kerennyt painua kasaankaan pahemmin, ja nythän olen normiruokinnalla saanut paisutettua itseni takaisin normaalimittoihin. :D Tomaattikeitto jää ainakin toistaiseksi pysyväksi osaksi ruokailuja, työpaikalle on ollut vaikea keksiä ruokaa joka olisi tarpeeksi nopea mussuttaa ja silti ravintoarvoltaan ok. Tomaattikeiton ehdin hörppiä ratsastustuntien pidon välissä, ja makukin on vilpittömästi hyvä! Koska oikeaan dieettiin on enää niin vähän aikaa aion loppuajan syödä normaalisti, ehdin tulevan 20 viikon dieetin aikana elää ihan riittävän askeettisesti. :)

Ohessa pieni videonpätkä päivän ratsastuksesta eli kaikkien vain punttaamisesta kiinnostuneiden kannattaa suosiolla jättää linkki avaamatta. :D

2 kommenttia:

 1. Ja ilman kypärää, ai ai... :D Mä olen kans kovasti harkinnut josko lähtis taas ratsastustunneille. Ratsastin taaperoikäisestä 19-vuotiaaksi säännöllisesti, mutta harrastus jäi sitten kun muutin kotipaikkakunnalta pois :(

  Sulla on kunto jo nyt änkyräkireä ja silti pidätte 20 viikon dieetin? Syksyllä säikeet poksuu kannikoissakin :)

  VastaaPoista
 2. Ratsastan ilman kypärää oikeasti todella harvoin :) Tuo ihan satunnainen poikkeus, tallin lapset jo huomauttavat heti jos kypärä meinaa jäädä matkasta. Eli: ai hyvää esimerkkiä eikä kannata tehdä perässä ;)

  Ratsastus kyllä mieletöntä syvien vatsa- ja selkälihasten treeniä, eli tukee punttia siinä mielessä hyvin. Ja kun en tee mitään aerobista muuten, käy tuo kivasti kunnon päällekkin :D

  Kyllä minä haluaisin olla dieetillä sen 20vk...aloittaa vain todella maltilla. Omasta mielestäni kunto ei tällä hetkellä mitenkään erikoinen, ja minulla on todella huoli siitä tuleeko lopputuloksesta tarpeeksi siistin näköinen kisakunto...eli, henkisesti saan tukea ajatuksesta 20 viikosta... olisi ihan kamala vaan olla möllöttää ja ajatella, että samaan aikaan kaikki kilpasiskot jo dieettaisivat!

  VastaaPoista