sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Hyvä treeni, hyvä seura, hyvä mieli :)

Viikon treeniputken päätti käsitreeni. Sain Nooran treeniseuraksi, opastin ne liikket, joita itse käytän treeneissä. Itse uskon siihen, että jokainen löytää oman tyylinsä treenata, ne liikket ja tekniikat joilla saa tuntuman, samat ohjelmat eivät suinkaan sovi kaikille. Siksi onkin mukava opettaa uusia liikkeitä muille, niistä voi saada uusia oivalluksia ja mahdollisia työkaluja kunkin omaan treeniin. Nooralla onkin homma varsin hyvin hallussa hyvien taustajoukkojen ansiosta ja tulosta näyttää syntyvän todella lyhyessä ajassa.Oma treeni oli ok, käsiä toki mukava aina jumpata. Pumppia ja kunnon tuntumaa oli tosin hankala saada tänään, menossa oleva ruokavaliotesti alkaa vaikuttaa. Leader lähetti minulle ison kasan ketoosituotteitaan testattavaksi ( kiitos Tommille Leaderilta! ), nyt vähän ex tempore otin tuotteet kokeeksi käyttöön. Neljättä päivää mennään nyt ACKD tuotteilla, tänään elimistö testien mukaan näyttäisi olevan ketoosin puolella. Treeneissä tuo hiilihydraattien puute ja matalat kalorit alkavat tuntua, pitkät sarjat tyssäävät kuin seinään, lyhyissä sarjoissa ainakin treenin alussa voimataso jopa erinomainen. Metallisydän  onkin blogissaan kirjoittanut todella hyvin fiiliksistään samalla dieetillä, tuntemukset itsellä hyvin samankaltaisia. Itsellä suunnitelmissa testata tätä max. 14vrk, en ole ollut ketoosilla tai edes vähähiilihydraattisella koskaan, siksi tavallaan mielenkiintoista testata miten kroppa reagoi. Heti tämän testauksen jälkeen palaan normaali ruokavaliooni. En koe tarvetta nimenomaan dieetata, lähinnä nyt tulee testattua ketoosia tilana, miltä se tuntuu kun kerran tässä kohtaa sponsori tarjosi siihen mahdollisuuden...Tämän lyhyen poikkeaman jälkeen jää vielä aikaa vielä syödäkin reilusti ja toivottavasti kasvaa ennen kilpailuja :)

Makuina minulla tuotteista tomaattikeitto, thai-kookoskanakeitto ja mansikka smoothie. Tomaattikeitto on todella hyvää, vilpittömästi, tuota söisi ihan ilokseen muutenkin :))

Mutta tästä testauksesta kirjoitan lyhyesti kun projekti päätöksessään, koska kuten totesin, Metallisydän kirjoittaa niin kattavasti aiheesta,  hyvin pitkälle samoilla tuntemuksilla mennään täälläkin :D


2 kommenttia:

  1. Syötkö ainoastaan sen 3 pussia/ päivä vai syötkö esimerkiksi jotain proteiinia vielä lisäksi?

    VastaaPoista
  2. Otan lisäksi 30g proteiinia proteiinijauheesta treenin jälkeen :)

    VastaaPoista