lauantai 29. maaliskuuta 2014

Elämää kisadieetin ulkopuolella

Pari viikkoa dieetin lopettamisesta, olen syönyt todella hyvin, käynyt treenaamassa harvakseltaan, olo on miltei terve :)  Kuumeilu loppui kuin seinään, kun jäi lepäämään ja tankkasi. Hieman flunssainen olo on paikoin, mutta noin yleisesti ottaen PALJON parempi fiilis. Oli oikea ratkaisu lopettaa dieetti, enkä tuota päätöstä olekkaan pyöritellyt sen enempää, heti ajatukset kääntyivät eteenpäin.

Töitä on tullut painettua pitkää päivää. Sairaslomapäivien vuoksi väliin jääneiden ohjausten kirimisessä oli oma homansa, mutta ensi viikosta alkaen ollaan taas rutiineissa silläkin saralla. Olen töiden lomassa kuitenkin ihan tarkoituksella ottanut aikaa ystäville, tällä hetkellä elämäni ihmissuhteet ovat se tärkein asia, ystävät ovat se voimavara ja rikkaus joka kantaa eteenpäin.

Tarkoitus oli syödä todella hillitysti dieetin loputtua - niinkuin kaikilla, aina...mutta nyt kun on haalinut sosiaalisia tilanteita, illanistujaisia, kylässä käyntejä, ja kaikki haluavat -huomaavaisesti- tarjota minulle syötävää, olen luopunut kohtuuden käsitteestä :) Tästä on nyt kyllä kuitenkin palattava ruotuun, ennenkuin pyörin eteenpäin... Minut tuntevat tietävät kyllä, että otan asiat maalaisjärjellä, rennosti. Niin kisat, kuin tämän lajin parissa vaaditun fysiikkkäsitteen. En usko mihinkään tarkoitukselliseen painonnousuun, mutta en myöskään kuvittele pyrkiväni pitämään kohtuuttoman siistiä fysiikkaa ympäri vuoden.

Fysiikka on heijastus elämäntavoista, piste. Jos meinaisi pysyä lähes kisakunnossa, pitäisi jatkaa silloista elämäntyyliä, aerobisen määrät, ruokavalio jne. Ei kiitos. Mutta jos jatkan elämää kuten nyt pari viikkoa, TODELLA rennoin rantein, on turha kuvitella, ettei se elämäntapa heijastuisi ulkomuotoon: kyllä ne keksit, karkit ja pähkinät kotiutuvat rasvavarantona ympärille, siinä on turha pettää itseään...eli tasapainoa hakien, niin fysiikaan, kuin elämisen mukavuuden ja nautintojen suhteen :)

Ohessa kuvasatoa viime viikoilta, kaikkea mahdollista salin ulkopuolelta :)

Illanistujaisia hyvässä seurassa <3 p="">

Energiaa riittää kaikkeen ihan ylimääräiseen...koirat pitivät minusta enemmän dieetillä, kun en jaksanut raahata niitä pesulle :DSisustusta ja kevätsiivousta :)

2 kommenttia:

  1. Tulee todella hyvä fiilis kun tätä blogia lueskelee.. Vaikka alamäkiä tulee niin ei sieltä voi kuin nousta! Positiivisuus huokuu ja tarttuu tännekin :) Kiitos päivän piristyksestä ja hyvää kevättä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Sun blogia on Johanna mukava lukea :) Vaikutat ihanan "normaalilta" bodylajien edustajalta !

    VastaaPoista