tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kuulumisia lyhyesti :)

Sairastelu jatkuu täällä päässä, huokaus...tuntuu, että nyt olen peräkkäin saanut parin viikon sisään kaikki pöpöt mitä ympärillä liikkuu...yleinen kiire, stressi, kortisolitasot ja miinuskalorit varmaan verottavat oman osansa.

Juuri kun viime viikolla kunto nytkähti hyvin eteenpäin ja fiilis nousi parhaaksi aikoihin, niin taas kuumetta ja sängyn pohjalle...mahataudin jäljiltähän minulla turposivat kaulan imusolmukkeet, niin että näkyivät selvästi ulospäinkin, mikä säikäytti hieman, kun mitään vastaavaa ei ole aiemmin käynyt.
Googlettaahan ei kannata mitään oireita, mutta tein sen silti :D Keskustelupalstoilla oli annettu fiksusti ihmisille vastauksia tuohon oireeseen, että "ikävä kertoa huonoja uutisia, muutta se on syöpä..." , muutkaan kotikutoiset diagnoosit eivät lohduttaneet, mutta eiköhän tämä ole ihan kehon yleistä väsymistä / tulehdustilaa, etenkin kun liittyy muuhunkin sairastamiseen...

Eli seuraillaan tilennetta, huomenna toivottavasti taas terve päivä ja paluu treeneihin :)  Kisoista en stressaa, kisataan jos olen terve / kunto etenee, muuten ei...Jääpähän sitten kiva kesäkunto ;)

Ohessa kuvia muutamalta viime viikolta:


Näin positiivisilla fiiliksillä vielä viime viikon alussa :)


Joku patsastelukuva :D


Sairaspäivieni seuranpitäjä :D


Talvi on jo onneksi mennyt, mutta tämä löytyi arkistoista :)  Pipon on saanut jo onneksi jättää kaappiin!


6 kommenttia:

 1. Ei voi kuin ihailla, sekä fysiikkaa että asennetta :) Et anna vastoinkäymisten lannistaa! Tuo sinun huumorintajusi ja tapa suhtautua asioihin omalla hauskalla tyylillä, I like :) Ja kaunis tuo talvikuva <3

  VastaaPoista
 2. Eevis: Kiitos <3 Pyrin tietoisesti tällä hetkellä näkemään kaikessa enemmän positiivista :) Ei se aina ihan luonnistu, mutta useimmiten kyllä :) Itseironia ja huumori auttaa miltei tilanteessa kuin tilanteessa :)

  VastaaPoista
 3. Uskomaton kondis sulla on jo nyt! Olen niin huutojoukoissa kannustamassa kisakatsomossa ensi kuussa :)

  VastaaPoista
 4. Terve! :) Saanko kysyä, millainen olet valmentajana? Kuulostaa typerältä kysymykseltä, mutta itse sain pettyä melko pahasti erään fitness urheilijan valmennusapuun. (Oli jokaisesta tapaamisesta myöhässä, unohti vastata viesteihin, edelliseen viestiin ei edes vastannut ja sen lähettämisestä yli kuukausi :/ ) Olen hirveän pettynyt.. Ei valmentajan tarvitse sydänystävä olla, mutta olisi se kiva saada edes sähköpostitse yhteys.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Hmmm...pitäisi kyllä kysyä asiakkailta pikemminkin millainen olen valmentajana, itseään ei ehkä arvioi oikein :) En kyllä ole tapaamisista myöhässä, pyrin vastaamaan viesteihin, ja pikemminkin kyllä helposti olen läheisempi kuin etäinen...En halua arvioida / analysoida KOSKAAN kenenkään aiempia valmennussuhteita, itse pyrin tekemään parhaani, suhtaudun työhöni vakavasti ja koen, että työn kautta vaikutan sen verran merkittäviin asioihin ihmisten elämässä, että siinä täyty olla omistautuen mukana.

  VastaaPoista