sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Offilla :)Eli kuten kuvasta näkyy, täällä ollaan NIIIIN offilla!
Kevään kisat jäävät osaltani tältä erää väliin  Viime viikot menneet sairastellessa ja fysiikka ei olisi ollut sitä mitä haluaisin, vaikka pääsisikin vauhtiin taas...kuumeilua ja flunssaa kolmatta viikkoa peräkkäin, tulehdusarvot koholla. Päätös loppujen lopuksi todella helppo: terveys ja kehon kuuntelu edellä, kisoja tulee kyllä, siitä en stressaa. Paraneminen lykkääntyi kun aina heti kuumeettomana päivänä piti suorittaa dieetin vuoksi taas täysillä kiriäkseen sairaslomapäiviä, mikä ei tietenkään optimaalista toimintaa.

Kerran olen kisannut muiden odotusten vuoksi, vastoin omaa fiilistä, ja hyvästä sijoituksesta huolimatta se kaivelee yhä - tiettyä fysiikkaahan tavoitellaan, ei sijaa, ainakaan omalla kohdallani. Itse arvostan itsekritiikkiä tässä lajissa .
Hyvällä tavalla jää toki kaivelemaan, haluaisi nähdä työn tulokset lavalla. Omasta mielestäni fysiikka kovempi kuin ennen, lihasta tullut reilusti lisää, kokonaisuuteen tullut syvyyttä ja tasapainoa. Eli olisi ollut todella mielekästä käydä kisaamassa, mutta ei näin, että sairastelee ja joutuu kirimään loppua kohti typerillä tavoilla...olen kiintynyt pikku lihoihini, enkä suotta niitä halua poltella liialla niivittämisellä, etenkin kun lopputulos epävarma jos keho tulehdustilassa..., e
Nyt palautellaan kroppaa  Olen pitänyt lähes viikon salilepoa ja syönyt -liiankin- hyvin, ja olo onkin toinen. Ei kuumeilua, ei kurkkukipua, kaulan imusolmukkeet laskeeet, olo hyvä...ensi viikosta taas paluu lihatalkoisiin hyvällä motivaatiolla!

Kovasti tsemppiä kaikille kevään kisaajille 

5 kommenttia:

 1. Voi Johanna, sä olet niin viisas!

  Odotin kyllä näkeväni sinut lavalla, mutta tuleehan noita kisoja taas. Moni kevätkisaaja varmaan huokaisi helpotuksesta kuultuaan, että jäät pois.

  VastaaPoista
 2. Myös minä odotin näkeväni sinut nyt lavalla, mutta ymmärrän täysin, ettei tuossa tilanteessa ole viisainta jatkaa dieettiä ja kiivetä lavalle keinolla millä hyvänsä. Ihanaa kevättä sulle! :-)

  VastaaPoista
 3. Voi itku, minäkin odotin näkeväni sinut lavalla. Kuitenkin varmasti paras päätös, kisoja kun on joka vuosi useammat, mutta terveyttä vain yksi kappale :-)
  T.Sanna L.

  VastaaPoista
 4. <3 Kiitos kommenteista :)) Tämä oli ehdottomasti oikea päätös, kroppa voi jo paremmin - ja ennen kaikkea mieli lepää, kun ei tarvitse stressata, vaan on voinut levätä :) Olisin odottanut kyllä hyvää sijoitusta tuolta, jos suoraan sanon, mutta ei se sija tosiaan ollut päämäärä, vaan tietty fysiikka, ja kun ei tiennyt loppuuko sairastelu, oli vaikea suunnitella dieetin eteenpäinviemistä. Kisoja tulee kyllä :)

  VastaaPoista
 5. Onpa harmi kuulla. Mutta kuten sanoit, terveys ennen kaikkea :) Tsemppiä ja pikaista paraemista! -Maria

  VastaaPoista