maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, vanhat rutiinit :)



Niin se aika rientää ja taas ollaan uuden vuoden puolella...vuodenvaihteen vietimmekin Sampon kanssa ystäviemme Huhtalan Nooran ja Juhan luona Kouvolassa. Iltaa oli kanssamme viettämässä myös Samuli ja Niina Koutajoki ja tuleva classic kilpailija Marko, ja ilta menikin varsin maltillisissa merkeissä kun sitä viettämässä oli ryhmä bodyihmisiä :) Sai nautia hyvästä seurasta ja ruoasta, ja kuitenkin olimme kaikki hyvässä treenikunnossa seuraavana päivänä...humalahakuinen juominen on itselläni jäänyt kyllä kokonaan, edellisestä humalatilasta vierähtänyt varmaan pari vuotta eikä siinä kyllä ole menettänyt mitään.

Eli kiitos kovasti kaikille huippuseurasta ja hauskasta illasta!



Seuraavana päivänä suuntasimme sitten jumpalle Kuusaalle Kunto-Mekkaan, kun Kuntokeskus Ykkönen oli kiinni. Mekassa vedimme Nooran kanssa selkä-hauis-treenin, kokeilitiin joiain uusia liikkeitä ja tekniikoita ja hyvän setin saikin vedettyä loppujen lopuksi :))

Pistäydyimme kyläilemässä myös Tolosen Lauran ja Raulin luona, saimmepa samalla myös testiin Aloe Vera-tuotteet, joita olen odottanut kovasti. Tuotteita on kehuttu paljon, ja nyt otimme kolmen kuukauden setin noita talouteemme, mielenkiintoista seurata kuinka nuo sitten vaikuttavat!



Ruokavaliota on muutenkin kyllä nyt aika siistiä ja pudotaa elopainoa jonkun verran...ajattelin tiputtaa painon samoihin lukemiin kuin mistä kisadieetti alkoi, ja katsoa sitten mihin suuntaan ruho on muuttunut, vai onko muuttunut lainkaan :D Eli juustot ja makeiset ovat hetken aikaa pannassa, tervetuloa tattaripuuro ja parsakaali...

Nyt vuoden vaihduttua en tehnyt mitään erityisiä lupauksia, tavoitteet olen määritellyt itselleni jo aiemmin, pyrin vain parempiin suorituksiin kuin aiemmin ja tekemään parhaani niin salilla kuin elämässä sen ulkopuolella...siinäpä se, tämä vuosi tulee olemaan joka tapauksessa haastava, kokemusrikas ja palkitseva. Edelleen olen sitä mieltä, että se suurin elämänsisältö ja tärkeimmät tavoitteet löytyvät salin ulkopuolelta, niin paljon kuin tätä lajia rakastankin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti