sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Viikonloppu Expossa :)

Tämä viikonloppu menikin Fitness Expon merkeissä. Olin jo etukäteen odottanut viikonloppua kovasti, samalla jännittänyt messuilla odottaneita työtehtäviä. Olin molempina päivinä muutaman tunnin Leaderin osastolla, minä kun en erityisemmin pidä esillä olosta niin arvelutti kuinka kankeasti siitä suoriudun...no, aika kivuttomastihan tuo sujui kuitenkin, oli todella mukavaa kun ihmiset tulivat juttelemaan, kannustivat kovasti, kiittelivät blogista jne. eli kiitos tuhannesti kaikille jotka tekivät messuviikonlopusta todella miellyttävän :) Kaikki tuo tsemppi ja palaute merkitsi paljon!


Itse kilpailuista seurasin eniten Mielosen Niinan ja Kirjovaaran Sampon suorituksia, molemmillahan kilpailuviikonloppu meni upeasti. Niina oli yleisen sarjan kolmas ja Sampo voitti alle 90kg sarjan! Suuret onnittelut!!!! Molemmat todella hyviä tyyppejä ja uskomattomat fysiikat...Mielonen & Koskinen ;)


Fitness-mallikilpailun voitti meillä Kouvolassa Kuntokeskus Ykköselläkin treenaava Janni, onnittelut vielä Jannille!!Viikonloppuun mahtui vähän muutakin kuin messuilua, lauantai iltana käytiin syömässä ja pyörähtämässä Tigerissa. Ei tosin näin vanhana jaksanut viihteellä olla kovin myöhään ja silti sunnuntai aamuna tuo pienikin valvominen ja muutama siideri tuntui kyllä...


Viihteelle lähdössä Hannan kanssa...sinne en sentään viitsinyt laittaa Redramin vaatteita...


Hanna ja Heidi olivat parasta mahdollista seuraa kyllä, viikonlopun ajan oli mielenkiintoista keskustella tästä lajista ystävien kanssa jotka eivät lajia entuudestaan hyvin tunne. Esimerkiksi kilpailukunnossa olevien fysiikat näyttävät "lajin ulkopuolisen" silmin hyvinkin erilaisilta miten ne itse kokee. Aiemmin ystäväni Hanna on pitänyt minua melko lihaksikkaana, mutta messujen jälkeen olimme yhtä mieltä vihdoin siitä, että lihasmassaa on revittävä lisää...ja paljon :D :D

Nyt olen paikkaillut messujen aiheuttamaa kuntokriisiä kotona mäkkärin ruoalla ja lakritsalla ( minunhan piti saada lisää massaa... ), ensi viikko olisi tarkoitus treenata mahdollisimman lujaa niin saa paikattua tämän rikkonaisen viikon. Ainakin tankkaukseen olen panostanut tänään hartaasti ;)

3 kommenttia:

  1. Huvitti kun se meistä kuvan ottanut tyttö sanoi, että pitää ottaa vielä toinen kuva kun minä näytin niin kalpealta :D Ei se tilanne parantunut yhtään seuraavassakaan kuvassa ;)

    VastaaPoista
  2. Se oli muuten mun sisko :) Joo,ei se tainnut parantua .. seuraavassa kuvassa taidan minä olla sitten vuorostani kalpea ;)

    VastaaPoista