perjantai 30. elokuuta 2013

Motivaation nousua :)

Tällä viikolla on paiskittu töitä urakalla, jotta pystyy ottamaan muutaman vapaapäivän viikonlopulle ja rauhoittumaan Expoon. Kiva nähdä kilpailut vaihteen vuoksi rauhassa katsomon puolelta :)

Viikonlopuksi meille majoittuvat rakkaat ystävämme Huhtalan Noora ja Juha, Juha itse kilpailee, me muut olemme kannustusjoukoissa ja fiilistelemme kilpailutunnelmaa :D Odotan viikonloppua myös siksi, että vihdoin ehtii rauhoittumaan ystävien kanssa, pääsee vaihtamaan kuulumisia muiden kilpailijoiden kanssa jne.

Ystävät <3 p="">Tällä viikolla treenasin joka välissä missä ehdin, tuplatreenipäiviä sai sovitettua mukaan myös, ja ihan hyvin olen saanut ruhon tukkeeseen :) Viikonloppuna tulee pakollinen kevennys ja palautuminen, joten tähän väliin oli mahdollista ottaa tiiviimpi treenipätkä.

Kävin Sallaakin tapaamassa Solanassa, viime kilpailujen jälkeen ei ollakkaan käyty fysiikkaa läpi, ja itseäni arkarrutti kyllä mikä on palaute. Elopainoa tällä hetkellä siis n.15kg viime kisapainosta, itse viihdyn tässä kyllä, ja jopa minun itsekriittisyydelläni koin saaneeni lihasmassaa...mutta silti sitä askarruttaa ulkopuolisen palaute.

Hyvältä tilanne näytti kuitenkin, suotta stressasin :) Hyviin kohtiin tullut massaa, kunto sen verran siisti, että tie kisoihin olisi aiempaa lyhyempi, mahdollisuudet parempaan kokonaisuuteen olemassa. Lajikriteereistä keskusteltiin myös, päätettiin että jatkan treenejä /painotuksia kuten tähänkin asti kun se toimii , ilman himmailua tai liian massan pelkoa. Jipijee :))


Tuossa ruhoa muutamasta suunnasta kuluneelta viikolta. Ottaen huomioon, että syön RENNOSTI, sallin herkuttelua ja mupellan kaiken maailman proteiinikakkuja ja fudgeja pitkin päivää, kunto siisti omaan silmään. Lavalle toki pitkä matka, mutta offikunnoksi ok ja itse viihdyn siinä. Paino tulee mainittua ihan siksi, että minua aina sapettaa keskustelut, joiden mukaan fitness-kilpailija ei saisi nostaa painoa kuin + 10% kisapainosta, tai muuten se katsotaan ylettömäksi bulkkaukseksi.
Paino ei kuitenkaan mielestäni ole todellakaan ainut kunnon / hyvinvoinnin mittari, ja itse kehoittaisinkin etenemään pikemminkin peilikuvan ja yleisen hyvinvoinnin mukaan! Seuraavia kilpailuja harkitessa tulee olla varma, että keho on palautunut edellisestä dieetistä. Minun kohdallani palautuminen henkisesti ja fyysisesti tarkoittaa hetken rentoutumista, reilumpaa syömistä, vähemmän kehon ylitarkkailua ja tervettä tekemisestä ja urheilusta nauttimista! Tällä hetkellä olo hyvä monella tavalla ja siitä ymmärrän olla kiitollinen :)

1 kommentti:

  1. Teetkö Johanna kuinka paljon aerobista offilla? Sulla ei näytä mitään höttöä kyllä vartalossa olevan. Itse syön siististi (viikonloppuisin vähän vapaammin) ja teen salitreeniä n. 4 krt/vko ja olen hoikka mutta takamuksessa ja vatsassa on jonkin verran rasvaa, haluaisin vähän tiukemman kunnon mutta en kuitenkaan hulluna haluaisi alkaa aerobista vääntämään kun kisoihin en ole menossa ja päätavoite on kuitenkin lihasten kasvu.

    VastaaPoista