sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kauden ensimmäiset kilpailut katsastettu!


Jyväskylästä kotiuduttu ja kauden ensimmäinen karsintakilpailu katsastettu. Nuo ovat aina motivoivia tapahtumia, saa tavata paljon tuttuja ja samanhenkisiä ihmisiä, oma kisakipinä ottaa hivenen taas pontta alleen kun saa seurata monella tavalla inspiroivia ihmisiä ja fysiikoita.

Jaoimme huoneen tällä kertaa hyvän ystäväni Huhtalan Nooran kanssa, ja meillä olikin perjantaina ja lauantaina maalaushommia liukuhihnalla, kun kisavärjättäviä lappasi ovista sisään ja ulos :D Kisavalmistelut ovat jo niin rutiinia, että pystyi hyvin huoltamaan useampaakin henkilöä ja meillä niin hyvä yhteishenki kilpailuporukalla, että kaikki ovat valmiita auttamaan toinen toistaan vilptittömästi :)

Itse kilpailupäivä oli toki mukavan kiireinen, takahuoneesta katsomoon ja takaisin :) Tsemppauksia, bikinien liimausta ja öljyn taputtelua ja välissä äänen huutamista käheäksi katsomosta, huippupäivä siis ;)

Huoltotehtäviin MARS!

Tiimistämme Tiia Keisala voitti hienosti oman sarjansa, Go Tiia! Tiian kunto todella viimeistelty, ja Tiia onkin kilpailija, joka tekee todella kovalla päällä ja hyvällä motivaatiolla työtä tulosten eteen, hieno suoritus ensikertalaiselta! Nyt kilpailemassa oli tiimistä monia ensikertalaisia, osa kilpailee tänään myös Tampereella. Kukin on kyllä ylittänyt itsensä monella tavalla ja onkin todella koskettavaa itselle olla avuksi muille kunkin tavoitteiden mukaisesti!

Tiia Keisala, Jyväskylä 10.8.


Yleisesti sarjojen taso hyvinkin kirjava, kuten näissä karsinnoissa usein. Päivän fysiikoista vaikutuksen teki pitkän sarjan Hanna Aalto, todella viimeistelty kunto, fysiikka tasapainoittunut paljon aiemmasta, vyötärölinja huippu! Lisäksi Hanna on todella valloittava persoona ja toivottelenkin Hannalle menestystä huimasti myös loppukauteen!

Mutta, nyt on suunnattava itse taas jumpalle, johan tässä tulikin treenitaukoa kisareissun tiimoilta eli nyt takaisin työmaalle ja takareisijumpan pariin!1 kommentti: