maanantai 2. syyskuuta 2013

Expoilua!

Tunnerikas Expoviikonloppu takana :) Tämän päivän olo on ollut kuin jyrän alle jäänyt, kun on niin henkisesti ja fyysisesti poikki! Oli kyllä hieno viikonloppu monella tavalla ja sai ladattua motivaatioakut taas täyteen :)

Perjantaina jo alkoi kisatunnelma nousta, kun kävimme Kuntokeskus K&M:llä treenaamassa Vennon Jutan kanssa. Jutan kanssa meillä on ollut koko ajan samanlainen ajatusmaailma lajin suhteen, molemmat olemme jalat maassa ja varsin (ehkä liiankin) nöyriä tietyllä tavalla. Oli ihana höpötellä niitä näitä kisoista ja niiden ulkopuolelta. Jumppasimme sekalaisen setin hauista, ojentajaa ja olkapäitä. Meillä tällä hetkellä niin erilainen treenitekniikka, että oli mukava kokeilla vähän eri tyyliä, ja sainkin hyvän tuntuman. Juttahan on vahva kuin mikä, ja olikin hauska treenata vaihteeksi naisen kanssa, joka treenaa isoilla painoilla :DViikonlopuksi meille majoittuivat ystävämme Huhtalan Juha ja Noora, Sampo valmensi Juhaa kohti bodauksen SM-kilpailuja, ja Juha olikin hienosti lauantaina sarjassaan neljäs ja sai hyvää palautetta, että fysiikasta oli revitty irti kaikki mahdollinen, kunto oli kohdallaan! Juha oli tyytyväinen suoritukseensa ja me muut saimme fiilistellä katsomossa ja huutaa äänemme käheiksi kannustaessa.Ilta menikin pro-kilpailuja katsoessa, tätä olin odottanut kovasti, ja olihan lavalla todella hienoja fysiikoita niin figuressa kuin bodauksessa. Hieman harmitti isompien nimien poisjäänti, ja esimerkiksi viime vuoden NY pro kilpailujen näkemisen jälkeen  nämä line upit eivät ehkä ihan niin säväyttäneet, mutta suomalaisedustukset toivat toki ihan oman jännityksensä kilpailuihin.

Ilta alkoi upeasti Anna Virmajoen pro bikini-sarjan voitolla, ihan mieletön aloitus illalle!

Alander oli odotetusti kova ja tuli tuuletettua Katin voittoa kyllä katsomossa, uskomattoman upea suoritus! Katin lisäksi itseäni säväytti kyllä myös luokan toiseksi tullut venäläinen Ekaterina Gamagina.
Hieno kireys ja lihasmassa, omaan silmään hieno kokonaisuus.

Näiden lisäksi itse haluaisin mainita myös Sorsan Heidin, joka oli hienosti lopulta seitsemäs! Heidi oli elämänsä kunnossa, viimeistelty kokonaisuus ja kaunis stailaus, oli ilo seurata Heidiä lavalla! Heidi on lisäksi sydämellinen persoona - menestystä ja onnistumisen elämyksiä toivon Heidille myös jatkossa!

Pro kehonrakennuksessa oma suosikkini oli ranskan Lionel Beyeke joka oli kyllä suoraan sanoen todella pehmeä, mutta malli oli omaa luokkaansa :)) Lihaa jäätävästi ja silti todella tasapainoinen kokonaispaketti. Oli kyllä viihdyttävää katseltavaa!Ilta kilpailujen jälkeen menikin ihan kotona rentouduttaessa, hyvää ruokaa ja kuohuviiniä Huhtaloiden seurassa :)  Napaan tuli ängettyä myös kasa jenkkileivonnaisia, ruoasta ei todellakaan ollut pulaa kun juhlittiin Juhan kisakauden päätöstä, tulipahan tankattua energiavarastot täyteen seuraavaa expopäivää varten...
Sunnuntaina paluu taas messukeskukselle heti aamusta, meillä oli valmennettavia ja ystäviä lähes joka sarjassa koko päivän, eli tämä päivä meni ihan hirveässä kiireessä :) Vaikka valmennettavien kanssa oli aloitettu yhteistyö vasta vuoden vaihteen jälkeen, ja takana suhteellisen lyhyitä projekteja, olin jo niin läheinen kilpailijoiden kanssa, että päivä oli todella tunnerikas. Jo ensimmäisessä luokassa pillahdin itkuun katsomossa, kun valmentamamme juniori asteli lavalle ja oli NIIN säteilevä! Kun lähtökohta oli alunperin selvitä tässä kovassa luokassa eliminaatiosta läpi ja tulos oli, että finaalipaikka ei ollut kaukana, olin pakahtua ylpeydestä toisen puolesta.

Loppupäivä oli samanlaista tunnemyrskyä, onnistumisen elämyksiä finaalipaikoista, ylpeyttä siitä, kuinka ison työn toiset olivat tehneet ja kuinka paljon saavuttaneet. On ollu onni tutustua noin hienoihin ihmisiin ja saada olla apuna! Yhteistyö jatkuu kohti seuraavia kilpailukausia ja olen onnellinen siitä.


Kun minulta pyydettiin apua kilpailuvalmistautumisissa, en ehkä etukäteen osannut varautua, kuinka syvästi valmennus veisi minut mukanaan...olen toki aina ollut herkkä ihminen, haluan hoitaa asiat hyvin ja minulle on tärkeää henkilökohtaisuus tässä työssä. Silti oli yllätys kuinka kokonaisvaltaisesti sitä elää kisaprojektia toisten rinnalla. Minulla on oma tapani suhtautua lajiin, pistän terveyden kaiken edelle, pyrin pitämään asiat vahvasti mittasuhteissa, edes kilpaurheiluna laji ei mene monien tärkeämpien elämänarvojen edelle. Mutta kaikesta tästä huolimatta -tai ehkä siitä johtuen- arvostan sitä prosessia jonka jokainen kilpailija käy läpi matkallaan kohti kilpalavoja ja kunnioitan niitä, jotka sinne pääsevät, kun se tehdään terveellä tavalla.

Onnittelut vielä kaikille viikonlopun sijoittuneille kilpailijoille ja kiitos KAIKILLE lavalle nousseille: tehän teette tämän tapahtuman meille seurattavaksi ja nautittavaksi :) Joka vuosi kilpailijoista nousee lisäksi esiin itselleni niitä kilpailjoita, joista vain jotenkin huokuu se hyvä fiilis! Jotka ihmisinä niin aitoja, vilpittömiä ja kannustavia, että liputan aina erityisesti näiden hyvien tyyppien puolesta :) Tälläisiä kilpailijoita ovat mm. Aallon Hanna, Vuorion Nora ja Maru, onnittelut kaudesta ja isot tsempit jatkoon!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti