keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Lomantapaista :)
Viime viikko meni aika puhtaasti lomaillessa :) Alkuviikosta hieman töitä, sitten paettiin hetkeksi arkea Budapestiin. Tällä hetkellä itselläni tavoitteena katsastaa Euroopan lomakohteita, jotka aiemmin olen jostain syystä jättänyt väliin ja suunnannut aina lomille kauemmas. Prahan matka oli sen verran hieno kokemus, että pakattiin laukut jälleen, nyt suuntana Budapest...

Edellisellä viikollahan siellä oli vielä ennätystulvat, Tonavan pinta kipusi hurjaan yhdeksään metriin, ja matka näytti jo hieman epävarmalta. Onneksi tulva voitettiin, ja matkamme ajan tuolla oli suorastaan helle, lämpötila reilusti yli neljässä kympissä päivällä - mikä teki kaupunkilomasta kyllä hieman raskaan! Käytännössä pitkien matkojen kulkemisen jalan sai kyllä unohtaa kokonaan, oli niin KUUMA ettei mitään rajaa...

Matkan teemaksi nousikin pikemminkiin rentoutuminen ja nautiskelu...alkoholiahan en juo nykyään juuri laisinkaan, enkä ainakaan matkoilla, mutta nyt tuli tuplattua koko vuoden alkoholiannokset kerralla juomalla ruhtinaalliset kolme drinkkiä matkan aikana ;) Myös jäätelöä kului ihan mittavat määrät, kylmien juomien ja jäätelön voimin jaksoi aina taapertaa hetken helteessä eteenpäin...

Ihan mukava kaupunki, kiva pieni hengähdys arjesta, mutta kaupunkina ei mikään elämää suurempi, toisin kuin Praha joka teki lähtemättömän vaikutuksen :) Kuitenkin oli ihana käydä tuolla ja avartaa maailmankuvaansa taas pikkuisen :))

Sarjassamme oudompia kokemuksia matkalla,oli tuolloin kaupungissa ollut näyttely, joka kertoi tosikuvauksia sarjamurhaajista ja oli jopa hieman ahdistava. Mainos sattui sattumalta silmiin, ja oli pakko käydä katsastamassa tuo, sen verran hyytävältä esittely tuntui.http://murder.hu/en/exhibitionReilun tunnin kestävän näyttelyn ajan kuljettiin ryhmänä kuulokkeet korvilla erilaisten pienten näyttelytilojen läpi, joihin oli rekonstruoitu erilaisia tapahtumia. Seurasimme esim. teloitusta näytöksenä, kuljimme taskulamppujen valossa murhien lavastusten läpi jne. Kaikki todellisia tarinoita ja toteutus välillä varsin yksityiskohtainen. Etukäteen piti vahvistaa, ettei ole taipuvuutta paniikkihäiriöön, ahtaan paikan kammoon jne, ja vaikken itse todellakaan ole kovin heikkohermoinen, välillä olo oli epämukava synkimmissä näyttelyn osissa.

Kuitenkin tapahtumilla mässäilyn sijaan viesti oli kuitenkin lopulta tekojemme seurauksilla, valinnoilla jotka tekevät joistain pahoja, siitä kuinka itse kohtelemme muita ja näin joko vahvistamme hyvää tai pahaa ympärillämme...niin tai näin, erikoinen ja varmasti mieleenpainuva näyttely.

Juhannusaattona paluu kotiin ja siitä suoraan juhannuksen viettoon ystäviemme Elorantojen seurassa. Eli luvassa oli hyvää ruokaa ja rentoutumista :)

Juhannuskokkoakin kävimme katsomassa. Kokkopaikalla ei oikein tuntunut etenevän, odoteltiin aikamme, eikä kukaan tuntunut vastaavan kokon sytyttämisestä. Seurueemme tiedusteli sitten paikallaolijoilta, että syttyyköhän tuo milloin, jolloin eräs juhannustunnelmissa oleva herrasmies reippaasti ilmoitti, ettei tiedä kuka hommasta vastaa, mutta hänpä tuikkaa sen tuleen :D Kun tuota ylläolevaa kuvaa katselee, ymmärtää ehkä itsekin miksi ystävälliseen tiedusteluumme vastattiin niin ripeällä toiminnalla :D No, saatiinpahan tuo tulille, se pääasia ;)

Tällä viikolla sitten paluu arkeen, hyvin palautuneena treenien ja säännöllisempien syömisten pariin :)
Muutaman treenin olen saanut jo sisään todella hyvällä paineella, tuntuma näin tankanneena paikoin jopa niin napakka, että paine meinaa jo häiritä tekemistä...hyvä näin tosin. Tämä viikko lyhyempää sarjaa taas, toistot n. 8, lyhyet palautukset, rest pausella. Sarjoja 6-10 / liike, eli hyvillä volyymeilla mennään. Ihanaa treenata, kun on niin energinen olo jälleen!

Tämän päivän olkapäätreeni piti sisällään liikkeinä mm.
pystypunnerrusta seisten smith ( ennätyspainoilla, jipii! )
vipunostot sivulle seisten
kiekonnosto eteen
arnold press
vipunostot sivulle kylkimakuulla vinopenkillä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti