tiistai 3. maaliskuuta 2015

Tiimipäiviä

Viime viikot ovat tutusti täyttyneet töistä, asunnon sisustamisesta ja pienestä nikkaroinnista...vuorokauteen toivoisi usein lisää tunteja, mutta samalla sitä on kiireen keskellä kiitollinen, että päivät kiitävät eteenpäin tehden asioita joista nauttii :)

Töissä pääsee seuraamaan asiakkaiden onnistumisia ja matkaa kullakin kohti tavoitteitaan. Tämä laji on usein monella tavalla yksin puurtamista, niin kilpailijoille kuin ihan tavalliselle elämäntapamuutosta tekevälle kuntoilijalle. Siksi tiimiläisten tuki on monille tärkeää, ja olemmekin muodostaneeet hyvin tiiviin yhteisön monessa mielessä. Yksi tärkeä toimintamuoto on meille tiimipäivät, joita järjestämme tällä hetkellä noin kerran kuukaudessa erilaisin teemoin,

Tällä kertaa pidimme viikonloppuna tiimipäivät täällä Lahdessa, Kuntokeskus K&M:llä. Teemana selälle hermottavampia erikoistekniikoita, keskivartalotreenissä pääsimme mm.tekemään siltoja ja seisimaan päällä ja lopuksi vielä oli luentoaiheena metabolian parantaminen ( ravinto / treeni ). Odotan näitä päiviä aina itse kovasti, ne ovat korvaamattomia kohtaamisia ja useisiin asiakkaisiin niin läheinen suhde, että nuo ovat rentoja tapoja viettää vapaa-aikaa yhdessä pikemminkin kuin työtä minulle. Päivästä tuli taas ladattua akkuja täyteen monella tavalla, olen etuoikeutettu saadessani tehdä töitä tässä porukassa!
Kotona on pitänyt puolestaan kiirettä, kun Lahden seudun sanomalehdestä haluttiin tulla kuvaamaan asuntoani kevään sisustusnumeroon :) Viime aikoina on monelta taholta osoitettu kiinnostusta asunnon / sisustuksen suhteen, mikä on tuonut hymyn huulille - koti on kuintenkin minulle tärkeä, ja kodin laittaminen se harrastukseni fitness-gendren ulkopuolella, ja positiivinen palaute on ollut mukava ottaa vastaan. Minusta löytyy salilla ja töissä näkyvän tiukemman suorittajan ja pitkäjänteisen puurtajan lisäksi vastapainoksi se nautiskeleva puoli, mikä näkyy kenties juuri kodin laittamisessa ja hyvän ruoan arvostamisessa...elämässä saa ja pitää olla myös rentoutumista ja ihan vain hetkessä elämistä. Itsestään pitää pitää huolta ja elämän perusrunko tulee olla terveyttä ja hyvinvointia tukeva ja parantava, mutta en usko, että mikään on täysin kiellettyä. Ehdottomuus ei sovi minulle. Pyrin mielummin tasapainoon ja nyt tuntuu monessa suhteessa olevan balanssi kuin itsestään :)

Siinä missä minulle hyvää elämää on keskittynyt ja onnistunut urheilusuorite ja fysiikan kehittäminen itseäni varten, on sitä myös rauhoittuminen parhaassa seurassa kotona punaviinilasillisen ja maistuvan ruoan äärellä...kyse on vain mittasuhteista. Kun perusteet ovat kunnossa, jää myös itsensä hemmottelulle tilaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti