maanantai 9. helmikuuta 2015

Päivitystä pitkästä aikaa

Tervehdys!Siitä onkin vierähtänyt luvattoman pitkä aika, kun on ehtinyt päivittämään blogia viimeeksi...tämä kertoo hyvin omasta elämäntilanteesta tällä hetkellä: on todella kiireinen ja täysi vaihe elämässä.

Päiviä on täyttänyt uuden asunnon osto, remontointi ja muutto. Työkuviot ja lukemattomat työhön liittyvät projektit ja yhteistyökuviot. Mietin hetken, pitäisikö minun sulkea blogi, mutta kuitenkin nyt kun aikataulut ovat rauhoittuneet, päätin pyrkiä kuitenkin päivittämään kuulumisia tätäkin kautta :)

Tosiaan kaikki vapaa-aika on viime aikoina mennyt remontin ja sisustuksen parissa. Uusimme lähes kaikki pinnat nykyisessä asunnossani, mikä on pitänyt hyvin kiireisenä :D Nyt tämä projekti on jo selkeästi voiton puolella, ja välillä kotiin tullessaan malttaa jo istua alaskin ilman, että tarttuu maalipensseliin tai vasaraan...
Kiireen ja remontin vuoksi pidin vuoden vaihteessa myös elämäni pisimmän treenitauon: viisi viikkoa ilman treenin treeniä. Vaikka normaalisti en pidä kevyitä viikkoja tms, niin osaan kyllä priorisoida asiat tilanteen mukaan, ja tuolloin oli käytettävä aika tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Treeneihin paluu oli hieman takkuista, ei lihaspainetta, ei kunnon hermotusta...joutui hengittelemään syvään yhden treenikierron verran, mutta nyt taas keho tuntuu omalta ja treenit rullaavaat totuttuun tahtiin :) Elopainoa on kymmenisen kiloa viime lavapainoon, mutta ihan siistinä tuo kunto on kilomäärästä huolimatta pysynyt-onneksi.Jonkin verran arvoin lisenssin hankkimista kuluvalle vuodelle: kunnon puolesta edessä ei olisi ollut kovin suuri urakka dieettiä ajatellen, mutta se dieetin asettuminen muuhun elämään oli ratkaiseva seikka kun päätin jättää tämän kisavuoden väliin. Aina kisaaminen syö kuitenkin muuta elämää, ja tällä hetkellä elämä niin täyttä ja rikasta, että haluan nauttia nimenomaan tästä muusta elämästä.
Fysiikan rakentaminen ja treeni on kuitenkin elämäntapa, eli käytännössä perustekijät arjessa pysyvät kuitenkin samana, :)

Tulevana viikonloppuna, ystävänpäivänä, luvassa rentoutusta ja liikutuksen hetkiä, kun rakas ystäväni Niina menee naimisiin! Näitä häitä onkin odotettu innolla, Niinan mieletöntä hääblogia pääset kurkistamaan TÄSTÄ.

Niinaanhan tutustuin alunperin työni kautta. Juuri tälläiset asiat ovat työni suurin rikkaus: olen tavannut uskomattomia ihmisiä, joista on tullut sydänystäviä. Ja siinä missä itse kenties personal trainerina pääsee vaikuttamaan joidenkin ihmisten elämään positiivisesti, niin myös itse olen saanut valtavasti takaisin. Näin aikuisena arvostaa yhä enemmän vilpittömiä, aitoja ihmisiä ympärillä. Tällä hetkellä siis olen monella tavalla onnellisessa asemassa, kun päivätyö on itselle inspiraation lähde ja rikkaus...

Ihana Niina ja minä syksyisellä Rooman matkalla :)

2 kommenttia: