sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Sopivasti lihava ;)Treenaamisen suhteen on saanut viime aikoina soveltaa oikein huolella, kun on ollut niin jäätävä kiire...sitä repii treeniajat sieltä mistä voi, ja olen tehnyt usein treenejä hyvin pienissä osissa, puoli tuntia jumppaa siellä, puoli tuntia täällä. Silti olen ihan suhteellisen tyytyväinen treenirupeamaan. Tekniikka muuttuu toki tälläisellä ajankäytöllä, treenit intensiivisempiä, nopeatempoisia ja enemmän pumppaavia kuin raskaita suoria sarjoja, mutta vaihtelu aina tervetullutta. Ja tällä hetkellä muutenkin on rentous soveltaa tekemisiä joten ihan hyvin sopeudun nyt tilanteeseen kuin tilanteeseen :)

Näin pitkään treenanneena sitä muutenkin soveltaa tekemisiään usein salilla, mielessä usein alustava ajatus treenin kulusa, mutta tuntuman ja fiiliksen mukaan lopullinen treeni voi muuttua paljonkin suunnitellusta. Tavoite on toki joka kerralla tavalla tai toisella viimeistellä lihas loppuun. Tällä hetkellä treeneissä eniten päänvaivaa aiheuttaa se, että kehossa lihasryhmiä, joita ei enää varaa kasvattaa, ja niiden eliminointi ja silti heikompien lihasryhmien prässäys on yhdistelmä, joka välillä tuntuu mahdottomalta.Kevään edetessä aerobinen liikuntakin alkaa houkututtamaan :) En malta odottaa lämpimiä kevätaamuja, kuivia teitä ja aamulenkkejä koiran kera! Pikkuhiljaa pitää aloitella juoksua taas ensin juoksumatolla, jotta sääret tottuvat juoksuun tauon jälkeen. Muutaman pätkän olen reippaana tyttönä hölkytellyt ( lue: tömistellyt ) menemään, raskaalta tuntui joten tein mielenkiinnosta pyörähdyksen vaa'alla...massaa viime juoksuista kisojen alla on tullut aika kunnioitettavat määrät, eli ei ihme jos ei askel kulje kevyesti...
Painoa kolmasosa enemmän kuin lavalla, mikä aiheutti allekirjoittaneessa hervottoman repeämisen vaakaa tuijottaessa, keho kuitenkin aivan erilainen kuin ensimmäisen dieetin jälkeen: vatsat häämöttävät yhä lohkoina, reisistä saa vastuksia näkyviin, lihas napakka ja suhteellisen paineinen. Päällä toki pehmeyttä, mutta yleisesti ottaen ihan normaali olo, kun viimeeksi offilla keho nesteinen ja paineeton puoli vuotta kisojen jälkeen. Olo siis kokonaisvaltaisen hyvinvoiva, se tärkeintä :))

Pieni kiristely olisi jossain vaiheessa paikallaan, motivaatiota mihinkään tiukalle ruokavaliolle en kuitenkaan löydä ja kun viihtyy tällä hetkellä tässä ruhossa, niin en tuosta stressaa :)) Eli pyörinkin tästä taas salille, tänään takajalkajumppaa!6 kommenttia:

 1. En kyllä puhuisi ruhosta :D Hyvältähän sä näytät hittolainen. Ruhosta tulee mieleen joku tasapaksu hylje :D

  VastaaPoista
 2. Moi Johanna, minkälainen teidän valmennuskuvio on Sampon kanssa? K&M:llä ilmeisesti valmennatte paljon, niin kuuluuko teidän palvelut siihen Active-pakettiin vai valmennatteko "omiin nimiin" ?

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaisi tietää, mitkä ovat sinulla noita lihasryhmiä joita et saisi enää kehittää, entä mitkä ovat heikkoudet?
  Mukavaa kevättä :-)

  VastaaPoista
 4. Päivi; hylkeethän ovat hellyyttäviä, sopii vertauskuvaksi puolestani ;

  Anonyymi: valmennamme omilla toiminmillämme. :))

  Anonyymi 2 : tällä hetkellä varon, etteivät etureidet kasvaisi enää, kylkiin ei saisi tulla tavaraa tai alaselkään, epäkkäät eivät saisi kasvaa yhtään...sen sijaan takareisi/pakara/olkapää osasto vaativat vielä lihasta :)) Eli töitä riittää kun yrittää saada paketista jotenkuten säällisen :D

  VastaaPoista
 5. Näkeekö teidän valmennus hinnastoa mistään?

  VastaaPoista
 6. Upean lihaksikas oot mut kyllähän sää oot oikeesti aika valtava....

  VastaaPoista