lauantai 6. huhtikuuta 2013

Perheenlisäystä ja muuta mukavaa :)


Kevät saapuu, ihanaa :)) Meno on tällä hetkellä niin hektistä, ettei ole ehtinyt aurinkoisista kevätpäivistä kyllä kunnolla nauttimaan, mutta kyllä tuo kiire kohta helpottaa!

Meille onkin sitten tulossa perheenlisäystä heinäkuussa :) Talouteen saapuu tuolloin ranskanbuldoggineiti Nadja. Mulkkis ( meidän russeli, Viivi, lempinimeltään Mulkkis kun sillä mulkosilmät kun se innostuu...näyttää tuolloin ihan silta Ice Age:n oravalta...) saa siis koirakaverin, saa nähdä miten se tilanteeseen suhtautuu... Viivi on niin helppo koira kuin olla ja voi, ei ole koskaan tuhonnut mitään, sopeutuu tilanteeseen kuin tilanteeseen...jotenkin epäilyttää, ettei niin hyvä tuuri voi käydä, että uusi pentu olisi yhtä mutkaton tapaus...ranskikset ilmeisesti aika persoonia!

Siinä se möllöttää :D

Kesälle ja syksylle luvassa muutakin mukavaa :) Varasimme ystäviemme Tolosen Lauran ja Raulin kanssa matkan syksyllä New Yorkiin - taas...Nykissähän olimme viime toukokuussa, Lauran Pro-kilpailujen kannustusoukkoina. Tuolloin kaikki rakastuimme tuohon kaupunkiin, joten nyt lähdemme reissuun uudestaan. Odotan matkaa kovasti! Pidän matkojen suunnittelusta miltei yhtä paljon kuin itse reissusta, on mukava kun tietää, että matka on odottamassa!

Treenattu on ahkerasti siellä missä on ehtinyt...treenit lyhyitä ja intenssiivisiä, otan aikaa sille sieltä mistä voin. Kohta työkuviot helpottavat onneksi, ja pääsee täyspainoisesti keskittymään itse tekemiseen.

Eilen kävin kyllä tekemässä tuplatreenipäivän, takajalat kahteen kertaan. Kuntokeskus K&M:lle saapui vihdoin odottamani vipuvarsiprässi. Normaalia prässiä en itse pysty tekemään kuin kevyesti, se luo painetta selkään sen verran, mutta vipuvarsiprässissä tätä onglmaa ei ole. Eilisen päivän hinkutinkin prässiä tunteella, oli huippuhyvä treeni!


Aamusta prässiä leveällä ja syvältä, mooooonta sarjaa...lisäksi koukistuksia istuen ja maaten, taljakyykkyä ja suorin jaloin maastavetoa. Illalla oli pakko käyä tekemässä prässiä vielä vähän , kahdella ja yhdellä jalalla, sekä penkillenousuja, kyykkyä kahvakuulalla ja askelkyykkyjä. Hyvin tuntuu kintuissa tänään :)

Tuossa vielä joku selkätreenipätkä parin viikon takaa...ottaen huomioon elopainon ja viime aikojen epäsäännölliset treenit, on yläkroppa onneksi suhteellisen siistin oloinen. Tai sitten se on itsepetosta, kuten eräs ystäväni totesi kuullessaan painoni :D2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Mistä kennelistä hänet varasitte? Itsellä on ollut kaksi ranskista niin mielenkiinnosta kyselen :)

    VastaaPoista