torstai 27. joulukuuta 2012

Kuluneesta vuodesta...

Joulupäivätkin ovat kuluneet vauhdilla :) On ehditty syödä hyvin, käydä treenaamassa, tavattu ystäviä ja sukulaisia, nautittu pyhistä antaumuksella!

Jouluaaton vietimme meillä kotona, vieraanamme oli tosiaan siskoni Hannele. Päivällä kävimme treenaamassa jalkoja, salilla oli tuolloin aika rauhallista. Illasta laitoimme joulupöydän, söimme hyvin, avasimme lahjat ja istuimme iltaa katsellen elokuvaa...Pukki toi paljon mieleisiä lahjoja, kiitos vain, ilmeisesti olin käyttäytynyt suhteellisen hyvin tänä vuonna :))Joulupäivänä taas reippaina aamupäivästä salille, nyt siellä olikin kinkun sulattelijoita enemmänkin. Vuorossa oli käsitreeni, itse keskityin enemmän hauistreeniin tällä kertaa. Nyt teen käsiä vähän rohkeammin, ennen kilpailuja kädet olivat se ainut lihasryhmä jota tein kevyemmin, ne vastaanottavat treeniä niin hyvin, että hetken jopa pelkäsin niistä kasvavan liian dominoivat...nyt voi jumppailla taas ihan fiiliksellä, tehdä raskaampiakin settejä surutta. Koska käsitreeni on itselleni ihan mieluinen, niin hauska voida taas välillä porskuttaa täysillä :)

Kuva jostain viime kesän lopulta :)

Joulupäivän illan vietimme Tolosen Lauran ja Raulin luona. Tähän asti olin onnistunut selviämään joulusta ähkyttä, mutta nyt tuli syötyä pienen kylän edestä. Laura on ihan mieletön ruoanlaittaja, ja kun pitkän kaavan mukaan mupellettiin alkuruoat, pääruoat, jälkiruoat ( tästä vastasin minä ) ja vielä juustopöydän kimppuun lopuksi, niin tuli kyllä varmistettua pikku siimakäsien palautuminen treeneistä ainakin riittävällä ravinnonsaannilla :D Mutta oli hauskaa, kiitos ihanasta illasta!

Joulun pyhät alkavat siis olla takanapäin, ja kohta vuoden vaihtuminenkin edessä...Kuluneen vuoden lopussa tulee aina katsottua hetken taaksepäin, muisteltua kohokohtia, mietittyä,mitkä seikat ovat vahvimmin jääneet mieleen ja vaikuttaneet minuun eniten...

Totta kai päällimmäisinä muistoina vuodesta on vielä meidän molempien dieetti ja kilpailukausi. Tänä vuonna itselläni oli dieetin aikana motivaatio-ongelmia. Koko ajan mietin lähteäkkö kisaamaan vaiko eikö, porskutin dieettiä eteenpäin fyysisesti todella hyvillä energioilla, mutta oli vaikea löytää henkistä latausta kisaamiseen. Lykkäsin kaikkia kilpailuun liittyviä hankintoja mahdollisimman myöhään, pidin koko ajan mahdollisena ajatusta, että en nouse lavalle...jälkeenpäin ajateltuna, olen totta kai onnellinen siitä, että päätin kilpailla.

Pelkäsin alunperin kovasti sitä, että menetän taas lihasmassaa, kun dieetti etenee, mutta fysiikkani oli loppujen lopuksi kehittynyt, ja olen tyytyväinen tekemääni työhön. Totta kai tälläisenä huippukriittisenä yksilönä itseäni kohtaan näen selvästi kaikki puutteeni, mutta eteenpäin mennään, ja siitä voin olla kuluneen vuoden suhteen tyytyväinen :)Parasta vuodessa oli se, että tavoittelimme ja saavutimme päämääriä yhdessä Sampon kanssa. Kyllä se on helpompaa ja ainakin meille se sopii, että dieetataan yhtä aikaa. Arki sujuu siten todella kivuttomasti, kun ollaan yhdessä samassa "putkessa" matkalla kohti tavoitteita...

Kisamenestyksen lisäksi vahvoja kokemuksia ovat olleet tänä vuonna myös esimerkiksi matka New York Pro kilpailuihin Lauran kannustusjoukkoina. NY oli kaupunki, joka vaikutti meihin kaikkiin vahvasti, ja jonne on pakko päästä uudestaan! Matkasta teki totta kai niin hienon se, että pääsi seuraamaan yhtä maailman kovatasoisimmista ammattilaiskilpailuista, ja näki rakkaan ystävänsä lavalla siellä! Ainutlaatuisia muistoja!

Tämä vuosi on tuonut suuria elämänmuutoksia, mm. uusia työkuvioita ja muutto Tampereelta Lahteen...Lahti vaikuttaa mukavalta kaupungilta, ja olemme kotiutuneet tänne hyvin :) Ihmiset välittömiä ja kannustavia, samanhenkisiä ihmisiä tuntuu olevan täällä paljon. Ystävät ovat täällä lähellä, ja onkin rikkaus päästä jakamaan arkea lähimpien kanssa.
Aika näyttää mihin sitä asetutaan loppujen lopuksi, mutta nyt uudet tuulet tuntuvat virkistäviltä, haasteet piristävät aina! Odotankin tulevalta vuodelta paljon jo nyt, uusia kokemuksia, itsensä ylittämistä, toivottavasti onnistumisen elämyksiä ja henkistä kasvua...Tervetuloa vuosi 2013!1 kommentti:

  1. Miäki sain iso-Arskan kirjan! Lueskellu sitä iltasaduksi :P

    http://mursun-unelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista