sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Oulun kisareissu

Takana siis tämän syksyn ensimmäinen kisareissu Ouluun. Lehtisen Piia kilpaili Body Fitness tulokas +163 sarjassa, perjantai aamusta autoon pakkauduimme siis Piia, minä, valmentaja Teemu Eloranta ja Teemun vaimo Mirkka. Matkat Kouvolasta Ouluun ja takaisin sujuivatkin joutuisasti hyvän seuran siivittämänä :D


Huoltajana vastuullani oli siis mm. Piian värien levitykset ja meikkaus. Etukäteen jännitin hirveästi, kilpailupäivän käytännöt itselle vieraat, olin hiukan huolissani siitä kykenenkö olemaan avuksi. Kilpailuvärinäkin Jan Tana oli uusi tuttavuus, Pro Tan ja Dream Tan olisivat olleet entuudestaan tuttuja.

Kilpailuväristä täytyy sen verran sanoa, että ihonhoidon kanssa ennen värin levitystä kannattaa olla tarkkana, kuorinnat ja kosteutukset hoidettava kuntoon. Värin alle ei tietenkään mitään ylimääräisiä kemikaaleja, suihkurusketusta tms. 2 värikerrosta antoi kauniin matan sävyn, väri kannattaa levittää suht’ rivakoin vedoin mielummin napakammin ottein kuin liian kevyesti tai liian niukalla värillä. Värin mukana tullut sieni toimi levityksessä hyvin. Väri todella herkkä kaikille pienimmillekin vesiroiskeille, saman tien ihossa valkoinen jälki kun väri peseytyy pois. Syntyneet virheet kuitenkin helppo tarvittaessa korjata kostealla sienellä jolla väriä muutenkin levitettiin. Hinkkaa vain varovasti ja tasoittelee. Kilpailupaikoilla pienet vauriot oli helppo paikata kun taputteli alueelle öljyä joka kostutti alla olevaa kisaväriä, jota taas oli mahdollista taputella tasaiseksi. Väri itsessään niin matta, että oli paremman näköinen niukasti öljyttynä. Makuasioita toki.

Piian iho niin hyväkuntoinen, että värin levitys sujui ongelmitta, laitettiin kaksi kerrosta kilpailua edeltävänä iltana ja kisapäivän aamuna paikattiin muutama pieni yöllä syntynyt jälki. Väri en levitettäessä sotkenut juuri yhtään eikä juurikaan tarttunut enää mihinkään iholle kuivuttuaan. Toivottavasti tästä sepostuksesta jollekin apua.

Itse kilpailupäivä oli kiireinen, mutta todella mukava kokemus! Kiitän luottamuksesta ja siitä, että sain olla mukana! Piiahan oli hienosti ison sarjansa neljäs, onnittelut vielä kerran :D Kyllähän sitä omakin sydän hakkasi jännityksestä toisen puolesta, upea suoritus kyllä!

Piian jalat erityisesti sarjan parhaimmistoa, kireys tasaista, selkä kova. Hienointa on ollut vierestä seurata, kuinka toinen ylittää itsensä, onnistuu sovittamaan dieetin perhe- ja työelämään ja pääsee tuohon mielettömään kuntoon -> syvä kumarrus!


             

Sarja erityisen jännittävä kun itse seurasin myös Mielosen Niinaa, joka upean fysiikkansa, lavaesiintymisensä ja ennen kaikkea vilpittömän sydämellisyytensä vuoksi oli suosikkejani. Niina olikin hienosti sarjassa toinen, onnittelut! Niinan näenkin vielä Expon lavalla, tsemppiä sinne!


Huoltajana toimiminen ja takahuoneen tunnelmaan tutustuminen myös kullanarvoinen kokemus omia kilpailuja ajatellen. Tosin kyllähän niin kuin odotinkin vahvistui se mielikuva, että TODELLA LUJAA saa painaa töitä, että pääsee yhtä vakuuttavaan kuntoon kuin näissäkin kilpailuissa nähdyt tytöt! Nyt pitää jokaisessa treenissä olla mieli ehdottoman keskittynyt, täytyy fokusoitua omien heikkouksien kehittämiseen entistä tunnollisemmin.

Seuraavassa sekalaisia otoksia reissusta :)Huoltaja ja huollettava ;)


Viime hetken pumppausta takahuoneessa...
Ihanan Irinan kanssa yhteiskuvassa...olenko minä todella noin törkeän pitkä vai onko Irina vain niin pätkä :D


Team Kouvola :)Onnellinen kilpailija ja valmentaja Teemu ElorantaJoku tosi kalpea kummajainen ja Niina Mielonen :DMinä ja kaunis Piia :)
Tänään sunnuntaina flunssasta ja reissuväsymyksestä huolimatta aamupäivällä Kausalaan treenaamaan. Salilla sainkin treeniapuja Kimmolta taas, kiitän! Treeni kulki kipeästä olosta huolimatta loppujen lopuksi yllättävän mukavasti, ihana kun pääsee taas tekemään käsiäkin normaalisti.
Salilla myös Koutajoen Samuli, joka näytti kuntoaan ja vakuuttavaltahan tuo näytti! Todella kireässä kunnossa! Samulinkin näen lavalla Lappeenrannassa, tämän syksyn kaikissa kilpailuissa todella paljon mielenkiintoista seurattavaa :)


1 kommentti: