maanantai 4. marraskuuta 2013

Kysyvälle vastataan :)

Olen jo viime aikoina saanut muutaman toiveen tulevien kirjoitusten aiheista, ja ne toteutan :) Lisäksi ajattelin tehdä yhden päivityksen teemalla : voitte kysyä mitä haluatte, ja vastaan parhaan kykyni mukaan :)) Toivon asiallisia kysymyksiä toki...myös tulevien tekstien aihepiirejä voi toivoa / ehdottaa!
Eli kysymyksiä tulemaan, kiitos :))


15 kommenttia:

 1. Onko sinulla kisasuunnitelmia? Sinulla hieno fysiikka ja toivottavasti kilpailet pian. Olen seurannut blogiasi ja uraasi pitkään ja kiva kun taas kirjoitat! -M

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Olen tekemässä kisadepyyttiäni ensi vuonna bf:n puolelle. Mitä olisi tärkeää muistaa matkalla kohti kisoja? Mitä pidät tärkeänä ensi kertalaiselle?

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  Kiitos mukavista bloggauksista! Kuinka paljon seurailet muiden lajilla olevien blogeja? Kisatovereittesi? Onko haittaa omaan keskittymiseen kisakaudella vai jopa hyötyä?

  VastaaPoista
 4. Hei Johanna,
  Miten perus kuntoilija saa mässyvkonlopun jälkeen turhat hötöt pois nopeiten? En laske kaloreita, mutta tarkkailen kuitenkin ruokailutottumuksiani. Herkuttelu ei ole säännöllistä. Olisiko jotain tehokasta vinkkiä, ettei alku vko menisi tuolloin piloille kokonaan ;)
  -P-

  VastaaPoista
 5. Minkälaisia "ravinne/vitamiinilisiä" suosittelisit tavalliselle lenkkeilijälle? Kun tarjolla on vaikka ja mitä.. Syön melko monipuolisesti, mutta jotain ekstraa ehkä joskus tarvisi.
  Aino

  VastaaPoista
 6. Heippa! Hienoa seurata kehitystäsi ja kasvuasi :) Itsekin haluaisin saada lisää lihasmassaa. Osaisitko antaa vinkkejä ruokavalion suhteen,mitä tulisi erityisesti huomioida? Treenaan 4-6 kertaa vkossa ja suhteellisen raskailla painoilla. Silti painoni ei nouse eikä lihas kasva :(
  Niin,painan siis säälittävät 65kiloa ja pituutta 178...
  Tsemppiä sulle treeneihin!

  VastaaPoista
 7. Tee postaus sun päivästä :)
  eli kamera kulkee tiiviisti mukana yhden päivän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä olisikin varsin mielenkiintoinen aihe/postaus!

   Poista
 8. Innokkaana leipurina mua kiinnostaa nuo reseptit. Karpalo-pähkinäfudge kuulostaa hyvältä välipalalta, saisiko siihen reseptin? Kaupassa huomasin, että esim. FAST Cook,Cake & Bake vanilja sisältää maitoa eli näinollen myös laktoosia. Ei sovi siis mulle. Oletko testannut soijaproteiinijauhetta leivontaan? Soveltuuko se siihen ylipäänsä? t. Tita

  VastaaPoista
 9. Ketkä sinua motivoivat? Entä kenen fysiikka miellyttää itseäsi eniten, ts. onko sulla jotain idoleita?

  VastaaPoista
 10. Moikka!
  Onko merkkejä siitä, milloin on treenannut liikaa ja on aika pitää "pakko"tauko? Jos väsymys on enemmän fyysistä tai henkistä? Auttaako kevyempi viikko vai pitääkö olla hetki tekemättä mitään?

  Kun nivelissä tuntuu arkuutta, johtuuko se liian suurista painoista ja/tai väärästä tekniikasta? Itselläni

  VastaaPoista
 11. Hei!

  Mitä mieltä olet monijakoisista ohjelmista natikoille? Olen viimeaikoina saanut paljon kritiikkiä treeniohjelmastani (3-jakoinen) vaikka onkin ammattilaisen suunnittelema, että saisin parempaa tulosta jos treenaisin samaa lihasryhmää useammin, Eli onko 3-5 jakoinen kannattava vai olisiko parempi pysyä yksi- tai kaksijakoisessa?

  VastaaPoista
 12. Miten tapasit miehesi? :)

  VastaaPoista
 13. Miten saat narukyykyn kohdistettua etureisille? Mukava liike tehdä, mutta itse saan tuntuman aina vain pakarapuolelle. En ole muiden nähnyt liikettä tekevän, joten kysynpä nyt sinulta suoraan.

  Sinulla on muuten superhieno fysiikka! Ole ylpeä siitä!

  VastaaPoista
 14. Paljonko syöt proteiinia päivässä?

  VastaaPoista