tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tiimipäiviä ja omia jumppia

Viikonloppuna pidimme jälleen yhden tiimipäivän täällä Kuntokeskus K&M:llä. Onnistunut päivä hyvällä porukalla :) Kyllä sitä aina saa itsekkin ihan uutta puhtia näistä päivistä, saa vaihtaa kuulumisia asiakkaiden kanssa, keskustella lajista ja voi pyrkiä antamaan onnistumisen elämyksiä vähän erilaisemmissa treeneissä.

Tällä kertaa ohjelmassa oli kaksi luentoa, toinen urheilulisäravinteista, toinen kilpailuihin valmistautumisesta ja kilpailupäivän sisällöstä. Lisäksi syvävenyttelyä ja kovaa treeniä :)) Siinä se päivä vierähti, hyvässä seurassa ja loistavassa ilmapiirissä aika meni kuin siivillä! Kiitos kaikille osallistujille huippupäivästä!

Tiimipäivien ohella aika on mennyt edelleen leipoessa proteiiniherkkuja, pudding kaikissa muodoissa uppoaa yhä :DTreenit kulkevat ihan hyvin edelleen :) Hieman on joutunut säätämään treenirytmiä kiireen vuoksi, mutta kokonaisuudessaan treenit ovat olleet onneksi säännöllisiä. Kaiken tohinan keskellä sitä toki sokaistuu välillä tekemisilleen, fysiikan muutoksia on vaikea nähdä selvästi, kun omaan peilikuvaan tottuu sitä joka päivä nähdessään. Aina välillä miettii, tarttuuko tähän runkoon mitään, kehitys tuntuu niin hitaalta. Nappasin kuvan selkäosastosta mielenkiinnon vuoksi, sitähän ei itse juuri näe, ja yllättävän muhkulta tuo näytti. Kyllä tuonne jotain on varmasti tarttunutkin, eli ei ole ehkä ihan hukkaan mennyt puurtaminen :))


3 kommenttia:

  1. Kiitos Johanna tiimipäivästä :) Luennoilta tarttui matkaan paljon hyvää tietoa ja selkätreeni oli ihan huippu!

    VastaaPoista
  2. Selkä on aivan mielettömän upea <3

    VastaaPoista
  3. Tinkimätön asenne ja kova työ tuottavat upeita tuloksia, oot mieletön! :)

    VastaaPoista