tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kovaa ja vielä kovempaa treeniä

Masentavaa kun ulkona on taas noin kylmä ja sataakin vielä...sitä ehti jo miltei totua noihin helteisiin, itse pidän lämmöstä kyllä, ihan hevillä ei ole liian kuuma! Treenitkin kulkevat pikemminkin paremmin kun lihakset ovat lämpimät, tuntuma on silloin usein erinomainen...no, eiköhän noita lämpimiä päiviä vielä mahdu useita tähän kesään :) Viime viikolla pääsikin nauttimaan lämmöstä kunnolla ja puuhastelemaan kaikkia kivoja kesäjuttuja :) Tuli käytyä terasseilla (kahvilla ja pepsillä...) ja otettua aurinkoa rannalla...leppoisan rento ja mukava fiilis!

Sain useamman hyvän treenin tehtyä, suuri kiitos siitä hyvälle treeniseuralle jälleen! Kyllä sitä tulee omaankin pikku piipertämiseen ihan toisenlainen tekemisen meininki kun pääsee treenaamaan ihmisten kanssa joilla kokemusta ja tietotaitoa ja vielä kyky tsempata ja motivoida muita!

Perjantaina kävimme Sampon kanssa jumpalla Lahdessa K&M:llä, tein itse olkapäät siellä. Reissut K&M:lle ovat aina takuulla onnistuneita, salilla niin toimiva kalusto ja hyvä ilmapiiri, ja hyvän jumpan saikin jälleen tehtyä! Suosittelen kyllä lämpimästi kyseisen salin tsekkaamista kaikille, jotka käyvät Lahdessa! Sali useiden kilpailijoiden suosiossa, eikä syyttä!

Lauantaina olikin vuorossa jalkatreeni Sampon, Koutajoen Samulin ja Tarvaisen Karin kanssa Kausalassa. Tehtiin treeni volyymillä, paljon sarjoja, lyhyehköt palautukset, ihan tukkoon sai puskettua pikku siimajalat jotka olivat vielä vähän tukossa kun kävin tekemässä sen aerobisen mäkihyppytornin portailla kirmaten vähän aiemmin viikolla...
Saman porukan kanssa sitten sunnuntaina käsitreeni Kouvolassa Ykkösellä, supersarjoina vuoroin hauis, vuoroin ojentaja, taas vähän eri liikkeitä kuin mitä itse käyttää ja takuuvarma polte käsiin! Siinä missä joku muu tsemppari kannustaa vielä pari toistoa, Koutajoki huutaa vieressä että vielä 10! WTF...ei intensiteettiä jää puuttumaan treeneistä tuolla porukalla! Kiitän jälleen, koko ruho on tällä hetkellä kuin jyrän alle jäänyt :DTänään kävin tekemässä olkapäitä Outin kanssa, supersarjoja jonkun verran, vähän muuttelin liikkeiden järjestystä normaalista...kokeilin jopa pystypunnerrusta käsipainoilla, jossa vasen olkapää yleensä heti vihoittelee, nyt ei lainkaan vihlontaa, hyvä hyvä!!
Fiilis dieetin suhteen ollut viime ajat vähän epävarma...aika rientää hurjaa vauhtia ja peilin mukaan kunto vähän parempi, mutta vaa'an lukema ei laske. Vaikkei vaakaan saisikaan vain luottaa, niin onhan tuo lukema saatava alemmas, tuntuu että pitäisi olla paljon paremmassa kuosissa, monessa suhteessa. Lavalle nousu tuntuu yhä epätodelliselta ajatukselta, fysiikka niin keskeneräiseltä, esiintyminen levällään jne...tällä hetkellä usko touhuun ihan kateissa...oma rakenne eikä kunto miellytä itseä tällä hetkellä yhtään. Toivon, että saan ajatukset käännettyä pikkuhiljaa paremmalle mielelle tuon suhteen. Koska kalorit on rajattu, eikä rasvaa kyllä VOI kertyä lisää mistään, on kroppa kerännyt varmaan nestettä kovien treenien ja edellisen viikon helteiden takia. Jospa tämän viikon jälkeen olo ja kuosi olisi jo parempi :)

3 kommenttia:

  1. Sun ajatukset on tuttuja mulle ekalta dieetiltä. dont panic! Kunto on jo nyt superhyvä! kiva kun jaksat videoida :)

    VastaaPoista
  2. Juttta; kiitos :) Pitää yrittää hengitellä syvään ja uskoa siihen, että aika riittää ja kunto etenee...välillä tulee kyllä ihan totaalisia uskonpuutteen hetkiä...pitää vain yrittää treenata paremmin, harjoitella esiintymistä jne. ja uskoa, että tekemisen kautta fiilis kohenee kisaa lähestyttäessä :)

    VastaaPoista
  3. Kovasti tsemppiä täältäkin! Sulla on upea fysiikka ja tulet varmasti menestymään. Oma silmä on vain välillä ehkä se huonoin mittari näissä hommissa.

    VastaaPoista