Pudding testailuja suoritettu viime aikoina enemmänkin. Hyvin taipui pudding kakuksikin, ja ihan hyvillä ravintoarvoillakin vielä :)
Suurinpiirtein seuraavalla reseptillä mentiin:
PUDDING HYYDYKEKAKKU
Pohja
160g luomumysli ( Sysmän, rapea ja hunajainen. Ei sis hedelmiä, rusinoita tms.)
1 prk Mango-Piltti
ripaus suolaa
Täyte
90g FAST Protein Pudding Creme Caramel
2dl vettä
1dl rasvaton maito
250g rasvaton maitorahka
150g valkuainen
7 liivatelehteä
maun mukaan vanilija stevia uutetta...
Koristelu
Mango-Piltti pursotettuna
Pohjaa varten sekoitin myslin ja piltin monitoimikoneessa massaksi. Lisäsin hiukan suolaa voimistamaan kauran makua. Painelin leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Täytettä varten liotin 7 liivatelehteä. Sekoitin Pudding-jauheet, veden ja maidon "tahnaksi". Lisäsin maitorahkan ja kääntelin varovasti sekaan erikseen kovaksi vaahdotetun valkuaisen. Maustoin.
Lisäsin PIENEEN kiehuvaan vesitilkkaan liotetut liivatelehdet kun vesi oli jäähtynyt. Kippasin vuokaan, ja annoin hyytyä useamman tunnin. Kakku ei ole pisimpään säilyviä, mutta se katosikin parempiin suihin alle vuorokaudessa :))
Ravintoarvot kakulle jotakuinkin nämä:
1172Kcal, 132p, 127hh, 15r.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti