maanantai 30. huhtikuuta 2012

Hyvää Vappua kaikille :))

Räpsy huhtikuun alusta

Viime viikko oli treenirintamalla todella onneton...välillä elämässä sattuu kohdalle suurempia asioita, joiden takia puntti jää kyllä taka-alalle. Alkuviikosta yöunet jäivät vähiin ja ajatus harhaili muutenkin niin, että aerot ja treenit menivät kyllä aivan tehottomasti puolivaloilla...Onneksi on syksylle viikkoja jäljellä vielä reippaasti, ehtii paikata viime treenikierron puutteet vielä moneen kertaan...

Aamuisin oli niin uupunut, että aerobisia tein poikkeuksellisesti kuntopyörällä, se ainut mihin kykeni jotenkuten...siinä sitten lyijynraskailla jaloilla koomassa silmät kiinni yritti polkea sykettä ylös...ei ehkä tehokkaimipia suoritteitani :/  Muutin loppuviikosta vielä kiertoa vähän, niin että sain lykättyä jalkatreeniä huomiselle. Pienempiä lihasryhmiä voi veivata vähän vähemmän optimaalisissa olosuhteissakin, jalkatreeni vaatii täyden keskittymisen ja vireystilan...

No, huomisesta alkaen pitääkin ruveta ottamaan vahinkoa takaisin, menossa voimailutyyppinen kierto, vähän lyhyempiä suoria sarjoja ensi viikko :))

Vappuhan menee siis meillä kuten mikä tahansa peruspäivä, normiruoat, normitreenit, vapputorilla pitää huomenna käydä ulkoilemassa :) Eli tylsän tervehenkistä siis tässä taloudessa... ;)

Viikolla saan rakkaan ystäväni useammaksi päiväksi kylään "treenileirille", luvassa yhteisiä salitreenejä ja juoksulenkkejä, sekä lähes minuutti aikataululla täysi päiväohjelma muutenkin :D Viikonloppuna puolestaan reissaammekin Tolosille yökylään, suunnittelemaan tulevaa Nykin reissua, jossa Lauralla siis pro-kilpailut. Matkakuume on jo huipussaan, odotan matkaa ja koko kokemusta kovasti!


Mutta, toivottelen siis kaikille oikein Hauskaa Vappua ja aurinkoista alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti