tiistai 4. syyskuuta 2012

Valmistautumista Expoon :)

Jyväskylän kilpailut siis takanapäin, vielä tämä viikko paneutuen kisaprojektiin ja viikonloppuna Expo :)
Expon jälkeen tulee varmasti taas olemaan aluksi hämmentävää, kun elämä ei olekaan aikataulutettua ja kontrolloitua niin kuin nyt dieetillä...viimeeksi meni hetki siihen, että tottui tekemään asioita fiilispohjalla, ilman että arjen pienetkin valinnat oli mukautettava dieettiin ja treeneihin.

Minähän olen ehdottomasti nautiskelijaluonne ruoan suhteen, eli jonkun verran odottaa jo joitain herkkuja kisan jälkeen. Tänä vuonna en ole kuitenkaan kokenut sellaisia mielihaluja kuin aiemmin, ja toivonkin, että syömiset pysyvät käsissä. Omiin mielikuviini syömisestä liittyy nyt pikemminkin ruokaan liittyvät sosiaaliset tilanteet: odotan illanviettoja ystäväpariskuntien kanssa, odotan kilpailujen jälkeen buukattuja ulkomaanmatkoja, jolloin saan keskittyä parempaan puoliskooni rauhassa...kyllä se kummasti tuo syvyyttä yhteiseen laatuaikaan, kun voi nauttia yhdessä lasin punaviiniä ja hyvää ruokaa, kuin että jaetaan kuppi riisiä :D

Nyt tiedän, että ehdin rauhassa syödä vielä mitä haluan, ehdin kilpailujen jälkeen kokea noita elämyksiä, ruoka ei lopu eivätkä päivät jolloin minulla ei velvoitteita lajia kohtaan...olen kyllä henkisesti paljon tasapainoisempi tässä suhteessa kuin aiemmin.

Ohjelmassa niin paljon kaikkea mukavaa, että odotan kyllä toki tuota kilpailujen jälkeistäkin aikaa kovasti, vaikka tällä hetkellä olo on kyllä todella hyvä, ei mitenkään riutunut tai väsynyt...

Parasta tässä vuodessa on ollut ehdottomasti se, miten tämän kaiken on saanut jakaa lähipiirin kanssa.
Expon jälkeen luvassa illan istumista huippuporukalla, koossa ystäviä ja kanssakilpailijoita :) Tuota odotan malttamattomana, tunnelmien jakamista yhdessä ihmisten kanssa, yhteenkuuluvuutta kun jakaa sen fiiliksen kun pitkä prosessi tulee päätökseensä ja kukin meistä on ylittänyt itsensä monella tavalla.

Jyväskylästä jäi hyvä mieli jatkaa eteenpäin. Moni asia olisi voinut mennä paremmin osaltani, mutta taas olen yhtä kisakokemusta rikkaampi :) Valmistauduin Jyväskylään itselleni epätyypilliseen tapaan henkisesti todella rennosti, ei kiristänyt pinnaa, en murhtinut etukäteen puutteitani, oli hyvä "tällä mennään"-asenne...
Perjantaina lopulta iski jo pientä paniikinpoikasta, mikä näkyi illasta nesteisyytenä, mutta valmentaja sai rauhoitettua tilanteen ja sain onneksi rentouduttua.Itse kisapäivä meni todella hyvällä mielellä. Huoltajani Nooran kanssa tuli viime kaudella käytyä kisarutiineja niin useasti läpi, että käytännön valmistelut sujuivat rennosti. Omaa sarjaani ennen kävimme katsomassa Sampon kilpailut, tunnelma oli katossa kun Sampo vei ykkössijan :)) Toisen puolesta on jopa onnellisempi kuin omasta suorituksesta, oli hienoa saada jakaa kisapäivä kumppanin kanssa, nämä korvaamattomia kokemuksia <3 p="p">Kun tuli vihdoin itselläni aika astella lavalle, tuttu esiintymiskauhu iski. Se on kamala tunne, kun syke nousee, kädet tärisevät ja ei hallitse täysin itseään. Mutta lavalle marssin silti, jotain t-kävelyn tapaistakin suoritin ja kipittelin paikalleni line uppiin. Sitten onneksi rentouduin, vertailuissa oli jo hyvän rauhallinen olo ja se tuntui jopa kotoisalta ja hallittavalta. Tuo oli itselleni suurin voitto koko päivästä, tunne että voin hallita kenties vielä tuon henkisen puolen :))Kuvia kilpailusta mm. täällä

Sijoitus oli hyvä, ja olin todella onnellinen siitä, etenkin kun tuli tehtyä vielä paljon virheitä ja tulos olisi voinut olla toinenkin...ensi kerralla yritän taas korjata noita virheitä, ja eiköhän tästä pikkuhiljaa kehkeydy ihan hyvä kokonaisuus.

Kotimatka ja koko loppuilta oli meidän perheellä aika täydellisen onnellinen, yhdessä on tehty kovasti töitä, pistetty syrjään elämän muita osa-alueita hetkeksi ja nyt yhdessä sai iloita tuon työn tuottamista tuloksista. Molemmat olemme jaksaneet dieetin helpommin toinen tukena, ja onnen tunteetkin olivat vahvempia toinen rinnalla.

Niin fiiliksissä ampaistiin sitten kotimatkalle, että unohdin matkatavarani hotellin säilytykseen :D
 Onneksi sain tavarani tänään matkahuollon kautta takaisin kotiin, arki oli vähän haasteellista ilman puhelimen laturia, koti-avaimia, kaikkea kosmetiikkaa jne...

Tämä viikko kuluukin suurinpiirtein samoin kuin edellinenkin, salitreenit ovat vain muutamia kevyitä pumppailuja, harjoittelen kävelyjä ja venyttelen paljon. Ruokiin on tullut pieniä muutoksia viime viikosta, suurimmat muutokset tulivat kilpailua edeltävälle sekä kilpailupäivälle...Aika näyttää kuinka tehdyt muutokset vaikuttavat :) Toivon, että olisin hieman tiiviimpi ja kuivempi, hävittämättä lihaspyöreyttä -tuotahan kaikki toki toivovat ;)


10 kommenttia:

 1. Upean näköinen Nainen Kaikin Puolin!Wow!Tsemppiä Expoon! 8)

  VastaaPoista
 2. Tsemppistä mittelöihin :)
  -päivi-

  VastaaPoista
 3. Sulla on kiva tapa kirjoittaa blogia, puhut jotenkin avoimesti ja vilpittömästi ja puhut kauniisti puolisostasi. En ole vielä kauaa seurannut blogiasi mutta vielä en ole törmännyt mihinkään toisten haukkumiseen tai arvostelemiseen tai turhanpäiväiseen valittamiseen. Tätä on miellyttävää ja mielenkiintoista seurata.
  Onnea tuleviin haasteisiin.
  Laura

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis tuo pötköttelykuva <3 Tsemppiä ja halaus ystäväiseni!
  Sunnuntaina nähdään =)

  VastaaPoista
 5. Suuri kiitos jälleen kaikille kannustavista sanoista <3 Lämmittää mieltä kyllä kovasti :))
  Vielä muutama päivä porskutetaan kohti Expoa, sitten alkaa normaali arki, pääsee huomioimaan enemmän kaikkia rakkaita ihmisiä ympärillä...sitä odotellessa :)

  VastaaPoista
 6. Upee fysiikka!! Hurjasti tsemppiä kisoihin!! Oon seurannut sun blogia jo ennen viime vuoden kisoja ja aina vaan odotan milloin olet käynyt kirjoittamassa jotain uutta. :)
  Jenni

  VastaaPoista
 7. Oikein paljon onnea! Olit mahtava lavalla! terv. säännöllinen lukija Janika

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea kisamenestyksestä :) Olit kyllä upee!!!
  -päivi-

  VastaaPoista
 9. Tuhannet kiitokset Jenni ja Päivi :)) Kisakausi meni kyllä tänä vuonna hienosti, vaikka PALJON jäi parannettavaakin...sen vuoksi onkin palattu jo kiltisti sorvin ääreen, töitä paiskitaan taas entiseen malliin :)

  VastaaPoista
 10. Tuhannet kiitokset Jenni ja Päivi :)) Kisakausi meni kyllä tänä vuonna hienosti, vaikka PALJON jäi parannettavaakin...sen vuoksi onkin palattu jo kiltisti sorvin ääreen, töitä paiskitaan taas entiseen malliin :)

  VastaaPoista