maanantai 9. tammikuuta 2012

9.1.2012

Viikko olkoi perinteiseen tapaan etureisitreenillä. Se on jalkatreeneistä suosikkini, mutta samalla myös niin tuskainen tehdä, että on henkisesti hyvä saada se aina pois alta heti viikon alkuun...
Tänään tuntuma oli erityisen hyvä, viikonlopun vähän reilummat hiilarimäärät kenties vaikuttivat.

Jumppa oli tänään tälläinen:

Reidenojennus ( yhdellä pudotuksella ) x 4
Vaakaprässi ( jalat levyn alareunassa, kantapäät irti alustasta ) x 4
Reidenojennus yhdellä jalalla ( yhdellä pudotuksella ) x 4
Narukyykky taljassa kohdistettuna etureisille x 3

Simppeli, lyhyt treeni, mutta hyvin riittivät nuo työsarjat tänään :)

Sain eilen vihdoin suoritettua pitkään mielessä olleen projektin : Nimittäin iPodini synkronoinnin uuteen tietokoneeseeni, ja sitä myötä uuden treenimusiikin lataamisen. Koko ilta siinä vierähti, mutta nyt on koneessa kattavasti musiikkia, niin treeniin kuin venyttelyyn ja rentoutumiseen! Tänään olikin ihana heilutella siinajalkoja salilla uuden musiikin tahdissa.

Tämän hetken suosikkibändi on Five Finger Death Punch :Lisäksi yksi suosikkilatauksista on The Girl With The Dragon Tattoo- elokuvan aloitusbiisi, "Immigrant Song".
Elokuvakin oli todella hyvä, mutta erityisesti tuo avauskohtaus ja musiikki oli ihan jäätävä, eipä ole aiemmin elokuvan ensimmäiset minuutit tehneet sellaista vaikutusta!

Kohta salille vielä tekemään pohkeita ja vatsaa ja venyttelemään tuon hyvän musiikin kera , sitten voikin olla ihan tyytyväinen päivän piiperryksiin :))

Liitänpä vielä loppuun pari kotikuvaa, tällä hetkellä mieletön sisustusvimma päällä :D
6 kommenttia:

 1. ihana koti :) mistä noi teksti-taulut on?

  VastaaPoista
 2. Mä oon kans ajatellu hankkivani noita tauluhyllyjä. Sais vaihdella sit tauluja mielensä mukaan. Mut ensin pitäis saada uutta maalia ja tapettia seinään :D

  VastaaPoista
 3. Tauluhyllyt on kyllä näppäriä, ei tarvitse suotta rei'ittää seiniä (etenkin kun on vaivalla ensin uusinut tapetti/maalipinnan) ja hyllyn sisältöä on helppo muutella fiiliksen mukaan :)) Tekstitaulut on itse muokattu tietokoneella, tulostettu ja kehystetty...

  VastaaPoista
 4. Eikai noissa pulloissa oo viiniä...Ei tykkää korkit jos on pystyssä...

  VastaaPoista
 5. Hah, kyllä niissä pulloissa on ihan viiniä :)) Säilytettäväksi jäävät pullot kierrekorkillisia, niin kyllä säilyvät jonkun aikaa, ei hätää :D Tosin kiva, että joku huolehtii nauttimani alkoholin säilyvyydestä ;)

  VastaaPoista