perjantai 29. lokakuuta 2010

Viikonloppua odotellessa...


Viikko on ollut täynnä hauskoja yhteydenottoja ja sattumia. Muun muassa minuun otti yhteyttä eräs tuleva kilpasisko, jonka fysiikkaa olin ihaillut jo aiemmin kun kohtasimme ohimennen elokuussa. Taas yksi asia, joka vähän helpottaa tulevaa kilpailuajatusta, että saa jakaa projektia jonkun samaa läpikäyvän todella ystävällisen ihmisen kanssa, olen ollut ihan fiiliksissä tästä! Mukava päästä tsemppaamaan toista ja jakamaan kokemuksia...

Tämä viikko vaikuttaa myös salirintamalla ihan epäilyttävän hyvälle ;) Outin kanssa ollaan tahkottu mukavasti treenejä läpi, olen saanut ihan hyvällä asenteella tehtyä kaikki treenit...reilun viikon takaisesta hevosen alle jäämisestä on selkä ja niska yhä kipeänä, silti on saanut tehtyä treenit kun on vähän mukaillut.

Lisäravinnevalikoimaan saapui myös taas täydennystä, uskomattoman määrän tilaa vievät kaikki nuo purkit ja purnukat, pitänee selkiyttää tuota arsenaalia jossain vaiheessa, etenkin buustereita minusta on vain niin kiva testailla...nyt tuli kokeiltavaksi sitruliinimalaattia, odotukset korkealla sen suhteen :)


Eilen oli vuorossa selkä ja pohkeet , kokeilin taas joitain uusia liikkeitä, mukavan tuntuman sai taas. Selkä on siinä mielessä hankala treenata, että motivoivia selkäliikkeitä on vain ihan liikaa -on tämäkin ongelma- ja sarjojen määrä on kuitenkin loppujen lopuksi rajallinen niin joutuu tekemään aina raastavia valintoja valitessaan liikkeitä ;) selälle seuraavia:

Leaunveto kapea ote

BW 9+1, 8+1, 7+2

Ylätalja, kapea

60kg 7+2, 6+2, 6+2

Ylätalja leveä, eteen

40kg 10
60kg 12, 12
70kg 8+2, 8+2

Alatalja leveällä

40kg 12
60kg 12,12
70kg 10, 8

Kapea veto ristikkäistaljassa

50kg 10
85kg 10, 10, 10

Ylätaljaveto eteen leveällä tangolla

40kg 10, 8, 8Tänään siimajaloille jumppaa :) Napsin taas aamulla buustereita ihan mukavasti, ja koko treenin olikin ihan uskomattoman kuuma ja pyörrytti välillä, mutta silti kulki reippaasti, hyvä hyvä! Minulla aina välillä jalka- ja selkäpäivinä tulee sellaisia heikotusoloja, kaikki sumenee hetkeksi, mutta kyllä sitä on tolpillaan pysytty toistaiseksi :D


Kyykky, smith

40kg 20
60kg 10
90kg 8+2, 8+2, 9+2, 7+1

askelkyykky smith

90kg 10, 10, 10

reidenkoukistus maaten

35kg 10
55kg 8+2, 8+2, 7+2

Sjmv tangolla

70kg 10, 10, 10


Nyt olen illan venytellyt kinttuja huolella, sen verran tukkoisilta tuntuivat jo tämän päivän treenistä. Venyttelyä tosin aina "hiukan" häiritsee kun tuo koira yrittää parhaansa mukaan häiriköidä kehonhuolto pyrkimyksiäni...se kun on ihan varma, että laskeudun aina lattian tasalle vain ja ainoastaan viihdyttämään sitä, Viivi kiipeilee päälläni ( tuntuu erityisen mukavalta jos lihakset kipeät ) ja kantaa päälleni palloja ja leluja...ja jos erehtyy kerran heittämään pallon, ei siitä pääse eroon enää millään ;)


2 kommenttia:

 1. Selkätreenissä paistaa se että teet melkein kaikki liikkeet taljoissa,ainoa mikä ilman on leuanveto, joka onkin yksi parhaista selkäliikkeistä. Missä ovat kaikki vapailla painoilla tehtävät liikkeet, kulmasoudut tangolla, käsipainoilla, maastaveto? Onko kenties loukkaantumisia taustalla, vaiko ihan mukavuus kysymys kun taljoissa niin paljon mukavempi tehdä ja tunne "mukamas" parempi. Vapailla painoilla sen selän saa kasvamaan ja sitten taljoilla vaihtelua tai viimeistelee treenit, tietysti alatalja kunnollisessa laitteessa on hyvä liike ja selänkasvattaja. Toivottavasti en kuulosta niuholta, asia vaan kiinnostaa, sulla on muutenkin kaikki rahkeet lajiin ja nyt jo hyvännäköinen kondis. Tsemiä treeneihin. t.Mikke.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista Mikke :) Ja ei kuullosta todellakaan niuholta, päinvastoin, tosi mukava kun joku kommentoi ihan treeniasiaa, eli:

  Liikkeiden valikoitumisen taustalla muutama loukkaantuminen ja kropan mittasuhteet...
  leveä selkälihas vaurioitui vasemmalta puolelta kymmenkunta vuotta sitten töissä ja on hiukan vaikuttanut siitä lähtien, esim. maastavetoa aina välillä harkitsen ohjelmaan, mutta pelkään loukkaantumista siinä. Toki jos oppisi tekniikan oikein, olisi huippuliike.

  Kulmasoutu käsipainolla oli vielä kesällä ihan suosikkiliike, kunnes tuo vasen olkapää tulehtui olkapäätreenistä, tuo liike ärsyttää olkapäätä vielä. Tangolla teen kulmasoutua nyt tilalle välillä treenin lopussa pienemmällä painolla, se taas menee helposti epäkkäille, jotka minulla jo suhteettoman suuret ja yritän tietoisesti välttää nyt kaikkea mikä aktivoi liikaa epäkästä. Yritän epätoivoisesti olla symmetrisempi ennen ensi kevättä...tosin noita epäkkäitä en kyllä saa piiloon varmaan millään :D

  Eli toivottavasti tuo selvensi edes osin liikevalintoja tällä hetkellä :)

  VastaaPoista