torstai 7. lokakuuta 2010

Palauttelevaa viikkoa...

Viime viikon treenit tulikin puristettua aika hyvällä intensiteetillä läpi, jopa oman ankaran mittapuun mukaan :) Tämän viikon alussa meinasi iskeä flunssa päälle, joten ohjeiden mukaan tämä viikko onkin ollut nyt vain palauttelevaa treeniä. Oikeastaan ihan hyvään väliin tuli kevyempi pätkä, expon vuoksi kuitenkin tulisi ylimääräisiä lepopäiviä, joten ensi viikon alusta taas toivottavasti jaksaa painaa kahta kovemmin!
Kuviakaan ei ole tullut räpsittyä kun ei ole ollut kovia treenejäkään, niin tuossa yksi Timon kesäkuussa ottama kuva taas...elopainoa kertynyt tosiaan jonkin verran tuosta nyt lisää, kuvista näkee muutoksen niin selvästi...
   
Tänään kävin palauttavassa hieronnassa, jalat kuulemma aika jumissa ( eli lepo paikallaan ), muu kroppa ihan tyydyttävässä kuosissa. Huomena sain luvan vielä käydä heiluttelemassa kevyesti kyykkyjä ja olkapäitä.

Koska tämän viikon treenit ovat olleet ( henkisesti hermoja raastavaa ) kevyttä pumppailua, on pitänyt itseään piristää salivaateshoppailulla...Sportiasta hain muutamia Better Bodiesin treenivaatteita, minullahan siis kappalemääräisesti noita vaatteita enemmän kuin tarpeeksi, mutta esim. Better Bodiesin tuotteet ovat vain niin huippuhyviä, että niitä joutuu hankkimaan aina useammassa eri väreissä. Nyt treenivaatearsenaaliani täydentämään hain seuraavat tuotteet:
Lauantai aamusta sitten kohti Expoa! Katselin juuri tuossa messujen ohjelmaa, aika mukavasti näyttää olevan kaikkea mielenkiintoista tarjolla, päivistä tulee varsin täysiä kun yrittää ehtiä kaikkialle :)

Viikonloppuna olen jonkin aikaa myös Leaderin /Redramin osastolla, mutta aikaa pitäisi jäädä hyvin myös messuille ja kilpailujen seuraamiseen. Redramin tuotteitahan on itsellä ollut käytössä jo keväästä lähtien, tällä hetkellä käytän seuraavia tuotteita:


2 kommenttia:

  1. Onko sulla säilynyt hyvin muoto bb housuissa? Kun mulle oli pettymys, odotin niiden olevan perempia laadultaan mutta noissa samantyylisissä minkä kuva laitoin takapuoli meni heti parissa pesussa todella roikkuvaksi, ihan erilaiseksi kun mitä ne oli aluksi jolloin ne oli täydelliset.

    VastaaPoista
  2. Nuo BB:n housut (jotka minulla siis useammassa värissä, mopo karannut vähän käsistä...) ovat kyllä lähtökohtaisestikkin itsellä kaikkialta tosi väljät...pituutta kun 175cm, niin kun ostaa sellaiset joissa lahkeet tarpeeksi pitkät, niin saa heittää hyvästit istuvuudelle. Mutta kaikki housut ovat kuitenkin säilyttäneet saman mallin pesusta toiseen, ja nuo "lökikset" ovat kuitenkin itsellä kotona tosi kovassa käytössä!

    VastaaPoista