torstai 3. kesäkuuta 2010

Esittely
Tervehdys kaikki!

Aloittelen nyt siis tätä treeniblogiani, tarkoitus on lähinnä jakaa valmistautumiseni 2011 body fitness tulokaskilpailuun.. Olen treenannut kuntosalilla säännöllisen epäsäännöllisesti kymmenkunta vuotta ilman sen suurempia tavoitteita kuin oma kunto ja fyysinen hyvinvointi. Kilpaileminen on minulle ollut aiemmin hyvin vieras ajatus, olen luonteeltani pikemminkin ujo ja en ole ajatellut olevani tarpeeksi lahjakas lajissa. Kuluneen vuoden aikana elämänmuutosten johdosta löysin kipinän kuntosaliharjoitteluun taas uudelleen ja tulostakin tuli kevään aikana jonkun verran.


Elämässä pienet asiat voivat johtaa isoihin päätöksiin, näin kävi minulle kesän alussa kun Leader ja Jerry Ossin Redram-kiertue tuli salillemme Kouvolaan Kuntokeskus Ykköselle. Minä olin reippaana tyttönä toki paikalla innokkaana kuulemaan ammattilaiselta treeni- ja ravintovinkkejä. Tapahtuman aikana sainkin Jerry Ossilta ja Tommi Liuhalta todella mukavaa rakentavaa palautetta fysiikastani, asiat johtivat toiseen ja nyt yhteistyössä Leaderin kanssa aloitin valmistautumisen 2011 kilpailuihin…hui!

Tämä projekti on nyt minulle hyppy johonkin ihan uuteen, tuleva vuosi tulee olemaan kova kasvun paikka niin fyysisesti, kuin henkisesti. Olen nyt kuitenkin ajatellut, että tämä on mahdollisuus minulle haastaa itseni ja kokeilla jotain uutta.

Tavoitteena tehdä lujasti töitä ensi kevät mielessä pitäen, yrittäen olla minuun kohdistetun luottamuksen arvoinen. Onneksi minulla lähipiirissä ammattitaitoinen tukijoukko, ilman ystäviä en löytäisi rohkeutta aloittaa tätä projektia.


Eli, nyt hengitän syvään, keskityn treenaamaan ja syömään hyvin, nauttimaan tästä mahdollisuudesta ja kokemuksesta!
3 kommenttia:

  1. Wau, vihdoinkin blogi auki-mahtavaa!!!

    VastaaPoista
  2. Hyvä Johanna! Onnea ja menestystä valitsemallasi tiellä. Tosin siinä ei onnella mitään tekemistä ole, raakasti työtä ja hikeä. :)

    VastaaPoista
  3. WAU mitkä lihakset! Kyllä tuolla hauiksella se satulavyö kiristyy hepalta kuin hepalta :)

    VastaaPoista